Ο άνθρωπος των ρεκόρ! Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο του Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία και έγραψε… Ιστορία στη διοργάνωση, σε δυο κατηγορίες.
Με τα πρώτα δυο γκολ (στο χατ-τρικ) που πέτυχε στο πρώτο μέρος του Μάντσεσερ Σίτι – Λειψία (3-0), ο Έρλινγκ Χάαλαντ έφτασε τα 7 γκολ φέτος στο Champions League και 30 συνολικά στη διοργάνωση.
Ο Νορβηγός έφτασε τα 30 γκολ σε 25 αγώνες κι έτσι έγινε ο πιο γρήγορος που το πετυχαίνει, αφήνοντας… πίσω του τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ (το είχε πετύχει σε 34 ματς)!
Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του Champions League ο Χάαλαντ έγινε και ο πιο νέος που κάνει κάτι τέτοιο, “νικώντας” στη συγκεκριμένη κατηγορία τον Λιονέλ Μέσι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!