Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου τερμάτισε στην τρίτη θέση στον τελικό των 60 μ. εμπ. στο μίτινγκ του Βελιγραδίου με 8.18, ενώ νωρίτερα στον προκριματικό βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ με 8.12.
Η έμπειρη αθλήτρια έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, όπου θα διεκδικήσει έναν ακόμη γρηγορότερο χρόνο.
Η αθλήτρια είναι εντός πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, ενώ η σημερινή παρουσία της έδωσε πολύτιμους βαθμούς και για το Παγκόσμιο του ανοιχτού. Νικήτρια της κούρσας ήταν η Γκρέτα Κερέκες από την Ουγγαρία με 8.07 και δεύτερη η Κύπρια Δάφνη Γεωργίου με 8.11.
Στην ίδια διοργάνωση ο Πέτρος Χατζίου αγωνίστηκε στο επί κοντώ και κατέλαβε την τέταρτη θέση με άλμα στα 5,30 μέτρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

