Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 17χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας 17χρονος Ολλανδός, μετά την απολογία του, για τη σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης, στη Θεσσαλονίκη. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο 17χρονος συνελήφθη στο Ωραιόκαστρο αφού είχε προηγηθεί καταγγελία από τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού. Βάσει των όσων κατήγγειλε η μητέρα, ο 17χρονος φιλοξενείτο τον Οκτώβριο στο σπίτι τους, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο 17χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 9χρονου κοριτσιού.

Εντοπίστηκε στις 3 Ιανουαρίου στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τον ελέγξουν εκείνος αρνήθηκε και το έβαλε στα πόδια, ωστόσο τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Πηγή: skai.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ