Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η απάντηση της European Super League, μετά την εισήγηση του Έλληνα εισαγγελέα

Ο κ. Ράντος γνωμοδότησε υπέρ της UEFA, με τους εκπροσώπους της ESL να αισθάνονται δικαιωμένοι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η εταιρεία που κατέχει το μάνατζμεντ της European Super League έβγαλε ανακοίνωση, με αφορμή την εισήγηση του γενικού εισαγγελέα, στη δικαστική διαμάχη με UEFA και FIFA.

Υπενθυμίζεται πως ο Αθανάσιος Ράντος εισηγήθηκε υπέρ των δυο Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών.

Η γνωμοδότηση του εισαγγελέα πανηγυρίστηκε ως νίκη, από τη European Super League, αφού οι υποστηρικτές της θεωρούν ότι αναγνωρίστηκε το δικαίωμα δημιουργίας μια διαφορετικής διοργάνωσης.

Τη δημιουργία της ESL συνεχίζουν να στηρίζουν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους.

Ο CEO της εταιρείας που κατέχει το μάνατζμεντ της European Super League, ο Μπερντ Ράιχαρτ, σημείωσε τα εξής: "Η γνώμη του γενικού εισαγγελέα είναι ένα βήμα στην υπόθεση και είμαστε ευχαριστημένοι με την αναγνώριση του δικαιώματος τρίτων πλευρών να διοργανώσουν πανευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Ο γενικός εισαγγελέας ξεκαθάρισε ότι η UEFA έχει μονοπωλιακή θέση, η οποία συνοδεύεται από σημαντική ευθύνη να επιτρέπει σε τρίτους να ενεργούν ελεύθερα στην αγορά. Ωστόσο, θεωρούμε ότι οι 15 δικαστές που θα εξετάσουν την υπόθεση, θα προχωρήσουν ακόμη περισσότερο και θα παρέχουν την ευκαιρία στους συλλόγους να διαχειρίζονται τη μοίρα τους στην Ευρώπη".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ