Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άγγλοι οπαδοί έψαχναν για μπύρα και βρέθηκαν στο παλάτι του Σεΐχη (VIDEOS)

Η αναζήτηση πήγε πολύ καλύτερα, από όσο φαντάζονταν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οπαδοί της Εθνικής Αγγλίας βρίσκονται στο Κατάρ και, παρά την απαγόρευση για χρήση αλκοόλ, ξεκίνησαν την αναζήτηση μπύρας.

Μάλιστα, δυο εξ αυτών βρέθηκαν στο παλάτι του Σεΐχη, ψάχνοντας για αλκοόλ.

Μιλώντας στον απεσταλμένο του ραδιοφωνικού σταθμού «TalkSport», οι συγκεκριμένοι Άγγλοι οπαδοί βγήκαν στους δρόμους της Ντόχα σε αναζήτηση μπύρας κι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ τούς βρήκε και τους κάλεσε στο παλάτι του!

Οι ισχυρισμοί τους αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινοί, αφού ο νεότερος εκ των δύο ανέβασε στα stories του στο Instagram βήμα-βήμα την εξέλιξη της βραδιάς, η οποία στο τέλος τον βρήκε αγκαλιά με ένα μικρό λιοντάρι!

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ