Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πλήρωσε ξανά μία στατική φάση η ΑΕΚ Β'

Η Β' Ομάδα της Ένωσης προηγήθηκε του Αιγάλεω με τον Κοσίδη(42'), αλλά ισοφαρίστηκε μετά από μία εκτέλεση κόρνερ στο 59' - Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους κιτρινόμαυρους (1-1)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

SUPER LEAGUE 2, 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΕΚ Β' 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Στ. Μαυροθαλασσίτης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τακίδης (Κιλκίς)

Χωρίς νίκη και αυτήν την αγωνιστική έμεινε η ΑΕΚ Β' για το Πρωτάθλημα της Super League 2. Για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, Η Β' Ομάδα της Ένωσης έμεινε στο 1-1 με το Αιγάλεω. Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ με τον Κοσίδη στο 42'(το πρώτο φετικό γκολ της ΑΕΚ Β'), αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 59' από μία στατική φάση. Από στατική φάση η ΑΕΚ Β' είχε ηττηθεί και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και μάλιστα στο 87'.

Πως έπαιξε

Αλλαγή σχήματος από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε το 4-2-3-1 και παρέταξε την ΑΕΚ Β' με 3-4-2-1. Ο Χατζηεμμανουήλ στο τέρμα. Τριάδα στα στόπερ οι Κάτσικας, Ντάικο και Ραντόνια. Ακραία μπακ που κάλυπταν όλη την πλευρά οι Σταμούλης και Παρράς ενώ στον άξονα οι Μουστακόπουλος και Γερολέμου. Στην κορυφή της επίθεσης ο Κοσίδης και λίγο πίσω του οι Χριστόπουλος και Μαχαίρας. Μετά την ισοφάριση του Αιγάλεω και την πίεση της αθηναϊκής ομάδας για την ανατροπή, ο Οφρυδόπουλος επέστρεψε στο 4-2-3-1 με τριπλή αλλαγή(Ρουκουνάκης, Σκόνδρας και Γκολφίνος).

Το ματς

Οι κιτρινόμαυροι άργησαν να βρουν τα πατήματά τους. Το Αιγάλεω πήγε να... πιάσει στον ύπνο την ΑΕΚ Β' με τον Μπούση στο 5' να απειλεί με σουτ εκτός περιοχής. Ο Χατζηεμμανουήλ είχε απάντηση. Λάθος γύρισμα Παρρά στο 9', ο Βλαχομήτρος έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά δεν βρήκε εστία με το σουτ που δοκίμασε. Μετά το 20' η ΑΕΚ Β' ανέβηκε. Στο 23' ο Μουστακόπουλος έπιασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο πέρασε μόλις αουτ. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Αιγάλεω να απειλήσει με τον Τσιλιγκίρη να πιάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Χατζηεμμανουήλ είχε και πάλι απάντηση. Δύο λεπτά πριν το τέλος του α' ημιχρόνου η ΑΕΚ Β' άνοιξε το σκορ. Σουτ του Γερολέμου, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορία και ο Κοσίδης βρέθηκε απέναντι στον Σικαλιά τον οποίο πλάσαρε για το 0-1. 

Το Αιγάλεω ανέβασε τις γραμμές του στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ Β' έδωσε γήπεδο στους γηπεδούχους με στόχο να κλείσει τους διαδρόμους για την περιοχή του Χατζηεμμανουήλ και να ψάξει στην κόντρα για ένα δεύτερο γκολ. Η ΑΕΚ Β' κρατούσε σχετικά άνετα το μηδέν. Στο 59' όμως ήρθε η ισοφάριση από μία στατική φάση την οποία δεν μπόρεσαν να "καθαρίσουν" οι αμυντικοί της ΑΕΚ. Κόρνερ Τσιλιγκίρη, ο Κολλάς με κεφάλια-πάσα στο πρώτο δοκάρι έστρωσε στον Μπαστιάνο ο οποίος με εντυπωσιακό βολ πλανέ έκανε το 1-1. Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άργησαν να συνέλθουν από το σοκ της ισοφάρισης. Μιας και το Αιγάλεω ως το 60ο λεπτό δεν ήταν ανώτερο! Από το γκολ όμως και μετά, το Σίτι πήρε τον έλεγχο του ματς και πίεσε για την ανατροπή. Μπαστιάνος (62') και Τσίτσαρης(64') απείλησαν για το 2-1 με τον Χατζηεμμανουήλ να λέει "όχι" με σπουδαίες επεμβάσεις. Μετά το 70' και τις αλλαγές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, η φιλοξενούμενη ΑΕΚ Β' κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, ενώ δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω στον Σικαλιά. Πρώτα ο Γκολφίνος νικήθηκε από τον έμπειρο πορτιέρο στο 76', ενώ στο 78' ο Μαχαίρας εκτέλεσε αριστουργηματικά φαουλ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή, αλλά ο πορτιέρο του Σίτι έδιωξε εντυπωσιακά!

Κίτρινες κάρτες από πλευράς ΑΕΚ είδαν οι Μαχαίρας, Ραντόνια, Σταμούλης

Για την ιστορία, και την περσινή σεζόν η ΑΕΚ Β' αντιμετωπίσε δύο φορές το Αιγάλεω και τις δυο στο ίδιο γήπεδο (Στ. Μαυροθαλασσίτης). Και τα δύο αποτελέσματα ήταν ισόπαλα με το ίδιο σκορ (19/1/2022 1-1, 2/4/2022 1-1).

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης (81’ Πεχλιβανόπουλος), Φουρλάνος, Παπανικόλας, Πιαστόπουλος (51’ Σταματάκης), Βλαχομήτρος (58’ Δημούτσος), Τσίτσαρης, Κόλλας, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Κάτσικας, Ντάικο, Ραντόνια (67’ Ρουκουνάκης), Σταμούλης, Γερολέμου (75’ Σκόνδρας), Μουστακόπουλος, Παρράς, Χριστόπουλος Ε., Μαχαίρας, Κοσίδης (75’ Γκολφίνος).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ