Με Παυλίδη και Μπάρκα η κορυφαία ενδεκάδα της 14ης αγωνιστικής της Eredivisie, με τους Έλληνες να πανηγυρίζουν νίκες απέναντι σε Αϊντχόφεν και Φόλενταμ αντίστοιχα.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν αυτός που έδωσε την νίκη στην Άλκμααρ με 0-1 σκοράροντας στο 18ο λεπτό, ανεβάζοντας την ομάδα του στην 4η θέση και τους 29 βαθμούς, στο -4 από την πρωτοπόρο Φέγενορντ και στο -1 από Άγιαξ και Αϊντχόφεν.
Από την άλλη ο Βασίλης Μπάρκας με οκτώ αποκρούσεις στην νίκη 0-4 της Ουτρέχτης επί της Φόλενταμ ήταν εξίσου κομβικός με την ομάδα του να μπαίνει στην επτάδα για την ώρα, στην μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η ενδεκάδα της αγωνιστικής:
Μπάρκας (Ουτρέχτη)
Μπουχουάρι (Εμέν)
Βέλντματ (Έμεν)
Ελ Καρουάνι (Ναϊμέγκεν)
Ντιλροσούν (Φέγενορντ)
Ρόντμενς (Γκόου Αχέντ Ίγκλς)
Κοκτσού (Φέγενορντ)
Νοσλίν (Φορτούνα Σίταρντ)
Σιμάνσκι (Φέγενορντ)
Γκλαντόν (Φορτούνα Σίταρντ)
Παυλίδης (Άλκμααρ)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

