Ακόμα αναμένεται η αντίδραση, από υφυπουργείο Αθλητισμού και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για το πώς πέρασε, στο γήπεδο του Λεβαδειακού, το χυδαίο πανό οπαδών του Ολυμπιακού, με αποδέκτη τον Τάκη Μπαλτάκο.
Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ πρόκειται να συζητηθεί το συγκεκριμένο περιστατικό, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να δείχνει πως δεν πτοήθηκε από το πανό.
Ενδεικτική ήταν η αντίδρασή του, με τον Τάκη Μπαλτάκο να λέει πως "τέτοιο πανό, από τέτοιους ανθρώπους, είναι ευλογία και παράσημο...".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ!
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ...!!!Σημαίνει ότι γίνεται σωστή δουλειά...κάθε αντίδραση αυτών είναι επαλήθευση της αλήθειας - πραγματικότητας! ! !
Να μην παραλειφθούν από τις διώξεις και οι ηθικοί αυτουργοί των εμετικων πανό!