Ακόμα ένας άνθρωπος κατέληξε μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/10) στο 37ο χλμ της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου. Έτσι, οι νεκροί από το τροχαίο ανέρχονται στους τρεις.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπέκυψε και ο τραυματίας που διασωληνώθηκε σε βαριά κατάσταση, ο οποίος ήταν συνοδηγός της ηλικιωμένης που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.
Υπενθυμίζεται, ότι το τροχαίο σημειώθηκε όταν μία ηλικιωμένη οδηγός ΙΧ εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοσικλέτα.
Από την σφοδρή σύγκρουση είχαν χάσει τη ζωή τους ακαριαία η γυναίκα που οδηγούσε το ΙΧ και ο οδηγός της μηχανής.
ΦΩΤΟ Αρχείου
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

