Μια πικάντικη ιστορία αποκάλυψε η Γουάντα Νάρα. Το γνωστό μοντέλο που συμμετέχει ως κριτής στο «Masked Singer» της Αργεντινής έκανε γνωστή την... ροζ ιστορία με τον Οσβάλντο, ο οποίος φέρεται να την είχε χτυπήσει. Η Γουάντα μάντεψε στο λάιβ σόου ότι ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα ήταν ο Οσβάλντο μιας και η στάση του ταίριαζε στον Αργεντινό, λέγοντας πως γνωρίζει επίσης ότι ο βετεράνος επιθετικός και πλέον τραγουδιστής σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σύντομα νέο άλμπουμ.
O άνθρωπος πίσω από τη μάσκα αρνήθηκε πως ήταν ο Οσβάλντο, με την Γουάντα Νάρα να παίρνει εκ νέου τον λόγο και να αποκαλύπτει πως ο Αργεντινός της είχε… ριχτεί παρότι ήταν παντρεμένη με τον τότε συμπαίκτη του στην Ίντερ, Ικάρντι!
«Προσπάθησε να με γοητεύσει, μου την έπεσε μέσα σε ένα δωμάτιο VIP ενός γηπέδου. Δεν έπαιζε στο ματς καθώς ήταν τραυματίας και συναντηθήκαμε εκεί», ανέφερε η Νάρα. Λίγο αργότερα μέσα στη σεζόν (2014/15), πάντως, ο Οσβάλντο είχε μαλώσει άσχημα με τον Ικάρντι επειδή δεν του είχε πασάρει σε μια φάση, με τα ιταλικά Μέσα να αναφέρουν πως στα αποδυτήρια είχαν πιαστεί στα χέρια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

