SERIE A’-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: 2-2
Γήπεδο: Allianz Stadium
Ματς θρίλερ ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σαλερνιτάνα και γκέλα για τη «Μεγάλη Κυρία». Οι «μπιανκονέρι» κόλλησαν στο 2-2 μέσα στο Τορίνο με την ομάδα από το Σαλέρνο, σε ένα απίθανο ματς με επεισοδιακό φινάλε.
Στο 9ο λεπτό ο Ζέπε έσωσε μετά από σουτάρα του Μιρέτι, ενώ στο 18’ ο Ματσόκι έκανε φοβερή ενέργεια και γύρισμα από αριστερά και ο Καντρέβα με προβολή εξ επαφής έγραψε το 0-1.
Στο 39ο λεπτό η Γιουβέντους σκόραρε με τον Βλάχοβιτς αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 45+2’ ο Ντιά έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Πιόντεκ πλάσαρε από το πέναλτι και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπρέμερ και πέρασε έξω, με το VAR να δίνει το πέναλτι και τον Πιόντεκ να γράφει το 0-2 από τα 11 μέτρα.
Στο 51ο λεπτό ο Κόστιτς έκανε φοβερή ενέργεια και σέντρα από αριστερά και ο Μπρέμερ με κεφαλιά έγραψε το 1-2.
Στο 65ο λεπτό ο Ζέπε έβγαλε δύσκολα μετά από σουτ του Βλάχοβιτς ενώ στο 89’ η Γιουβέντους είχε δοκάρι με τον Σούλε. Και τελικά στο 90+1’ ο Φιλένα έκανε πέναλτι στον Κουαδράδο, ο Ζέπε απέκρουσε την εκτέλεση του Μπονούτσι αλλά ο Ιταλός στόπερ έκανε το 2-2 στην επαναφορά. Και στο 90+4’ μετά από κόρνερ ο Μίλικ με φοβερή κεφαλιά έκανε το 3-2 και αποβλήθηκε στη συνέχεια. Ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR κι ενώ οι παίκτες των ομάδων ήρθαν σε σύρραξη. Εκεί αποβλήθηκαν και οι Κουαδράδο και Φάτσιο.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντε Σίλιο (63’ Σάντρο), Μπρέμερ, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Κόστιτς, Παρέδες, ΜακΚένι (84’ Σούλε), Μιρέτ (63’ Φατζιόλι)ι, Κεν (46’ Μίλικ), Βλάχοβιτς
ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Ζέπε, Φάτσιο, Ματσόκι, Ντανίλιουτς, Μπρον, Καντρέβα, Κουλιμπαλί, Φιλένα (90+1’ Σάμπια), Ματζιόρε (81’ Κάστανος), Πιόντεκ (61’ Μποθάιμ, 90+10’ Γκιομπέρ), Ντιά (81’ Μπονατσόλι)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Μπραβο Κετσε που το επισημανες. Ιδια φαση με αυτο που ηθελαν να κλεψουν το πρωταθλημα.
Οχι, αν και μοιαζει, δεν ειναι ιδια φαση. Εκτος οτι ο Μπονουτσι καλυπτοταν απο τον ξεχασμενο Καντρεβα στο κορνερ το οποιο ''δεν'' το ειδαν εκεινη την ωρα στο VAR, δεν εμποδιζει το οπτικο πεδιο του τερματοφυλακα οπως στη δικη μας φαση με τον παοκ. Επισης του εγινε και πεναλτι σε τραβηγμα της φανελας. Το γκολ της Γιουβε κλαπηκε με τον εναν ή τον αλλον τροπο σε αντιθεση με του παοκ.