Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γκολάρα ο Αλάμπα, ανατροπή η Βασίλισσα!

Με ένα γκολ του Λούκας (61') κι άλλο ένα του Αλάμπα (μαγική εκτέλεση φάουλ στο 75') η Ρεάλ έφερε τα πάνω-κάτω, γύρισε το ματς και επικράτησε 1-2 της Αλμερία, μπαίνοντας με το δεξί στη La Liga – Νίκη και για την Βαλένθια του Γκατούζο

LA LIGA-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-2

Γήπεδο: Power Horse Stadium

Βρήκε τις λύσεις, έκανε την ανατροπή και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα η Βασίλισσα. Η ομάδα του Αντσελότι με ένα γκολ του Λούκας στο 61’ κι άλλο ενα του Αλάμπα στο 75’, με μαγική εκτέλεση φάουλ, γύρισε το ματς, επικράτησε 1-2 της Αλμερία και έκανε ιδανική εκκίνηση στη La Liga.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα στο ματς για την Αλμερία, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με σουτ του Ραμαζάνι. Η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε, έχοντας σημαντικές στιγμές. Στην επανάληψη το ματς άνοιξε και η μπάλα ήταν πάνω-κάτω. Η Αλμερία είχε δύο σημαντικές στιγμές με Ραμαζάνι – Σαντίκ που σταματήθηκαν από τον Κουρτουά. Στο 55’ η Ρεάλ άγγιξε την ισοφάριση με το σουτ του Μπενζεμά αλλά ο Πατσέκο είπε όχι. Αυτή ήταν η 10η επέμβαση του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Η λύση που έψαχνε η Ρεάλ ήρθε στο 61’ με τον Λούκας Βάσκεθ να ισοφαρίζει σε 1-1 με αριστερό σουτ. Η πίεση από εκεί και πέρα αυξήθηκε από τη Βασίλισσα και στο 75’ πέτυχε το δεύτερο γκολ με φανταστική εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα, διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και πήρε το τρίποντο.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Πατσέκο, Καϊκί (81’ Σόλα), Έλι, Μπάμπιτς, Μοβίγια, Ακιέμε, Εγκουαράς (81’ Πορτίγιο), Κόστα, Ρομπέρτονε (56’ Σάντσεζ), Σαντίκ (71’ Ντιέγκο Σόουζα), Ραμαζάνι (71’ Λάθο)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Νάτσο (74’ Αλάμπα), Μεντί, Ρίντιγκερ, Βάσκεθ, Τσουαμενί (58’ Αζάρ), Κρόος (83’ Καζεμίρο), Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Βινίσιους (83’ Θεμπάγιος), Μπενζεμά

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΤΖΙΡΟΝΑ: 1-0

Γήπεδο: Μεστάγια

Στο άλλο παιχνίδι, η Βαλένθια του Τζενάρο Γκατούζο επικράτησε 1-0 της Τζιρόνα με το γκολ του Σολέρ και μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα. Στο 18ο λεπτό το σουτ του Μούσα πέρασε μόλις έξω και στο 24’ ο Βάσκες παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ ενώ στο 39’ ο Κάρλος έσωσε μετά από σουτ του Ντούρο. Τελικά στο 45’ η Βαλένθια κέρδισε πέναλτι και ο Σολέρ το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Βάσκεθ (72’ Λάτο), Τσέμερτ, Ντιακαμπί, Κορέια, Γκιγιαμόν, Καστιγιέχο (72’ Νίκο Γκονζάλεζ), Σολέρ (62’ Φουλκέρ), Λίνο (73’ Γκόμεζ), Μούσα, Ντούρο (52’ Μοσκέρα).

ΤΖΙΡΟΝΑ: ΧουάνΚάρλος, Νταβίντ Λόπεθ (62’ Στουάνι), Χουάνπε, Μπουένο, Βάλερι, Γιαν Κόουτο (81’ Μαρτίνεθ), Αλέις Γκαρσία, Τεράτς (73’ Ερέρα), Ρικέλμε, Σάιθ (60’ Ουρένια), Καστεγιάνος (61’ Γκουτιέρεθ).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ