Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ασλανίδης: Να αγκαλιάσει περισσότερος κόσμος την Ερασιτεχνική και αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται

Τι είπε ο Βαγγέλης Ασλανίδης στη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Ο Βαγγέλης Ασλανίδης κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που διεξάγεται στο  Π.Π.Ι.Ε.Δ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει περισσότερο την Ερασιτεχνική και την προσπάθεια που γίνεται εκεί. «Είναι ένα κομμάτι που έχω αγαπήσει και με έχει συνεπάρει η Ερασιτεχνική. Για να ζήσεις την πραγματική ΑΕΚ δεν είναι τα γκολ του Αραουχο, αλλά το πως ζεις την Ερασιτεχνική. Πιστέψτε με. Το 2013 παρελήφθη μια Ερασιτεχνική που ήταν ρημαγμενη και η λέξη ρημαγμενη είναι επιεικής. Δεν υπήρχαν τμήματα, δεν υπήρχε τίποτα. Αυτό που γίνεται στην Ερασιτεχνική τα τελευταία 9 χρόνια είναι συγκλονιστικό, με έσοδα πολύ λιγότερα από αλλά σωματεία. Είναι μια τρομερή προσπάθεια του Αλέξη, του Σταμάτη, του Δ.Σ. και των ανθρώπων που τρέχουν καθημερινά για αυτό το σωματείο. Όταν είχαμε όλη αυτή την τραγωδία τότε στην Ερασιτεχνική, ο κόσμος ήταν πολλαπλασιος.

Η ΠΑΕ είναι χρεωστική προς την Ερασιτεχνική, είναι εν γνώσει μας αυτό, αλλά αυτά τα χρήματα θα έρθουν στην Ερασιτεχνική. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που έχουμε τεράστια δυναμική χάρη στο γήπεδο μας. Το βλέπουν οι εχθροί μας και θα μας πολεμήσουν.

Σας λέω ιατρικά ότι η μεγαλύτερη αιτία θανάτου είναι η γκρίνια. Χρειαζόμαστε συσπείρωση, να αγκαλιάσει περισσότερος κόσμος την Ερασιτεχνική και αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ