Ο Ερικ Τεν Χαγκ ήθελε να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Τζούριεν Τίμπερ από τον Αγιαξ, για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο 20χρονος Ολλανδός στόπερ απέρριψε την πρόταση της αγγλικής ομάδας και θα μείνει στο Άμστερνταμ.
Έτσι ο Ολλανδός τεχνικός στρέφεται τώρα ξανά στην πρώην ομάδα του και κινείται για την απόκτηση του Λισάντρο Μαρτίνες, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Άρσεναλ, όπως σχετικά αποκαλύπτει η εφημερίδα του Άμστερνταμ «De Telegraaf».
Ο 24χρονος διεθνής Αργεντινός άσος μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ως αριστερός μπακ. Ο Άγιαξ απέρριψε πρόταση της Άρσεναλ ύψους 30 εκατ. ευρώ και ζητά περίπου 40 εκατ. για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

