Κυκλοφορούσε ως φήμη το τελευταίο διάστημα αλλά όλα συνηγορούν ότι επιβεβαιώνεται. Το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι το πρώτο που δεν θα μεταδοθεί ελεύθερα από την ελληνική τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1, ο οποίος έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της κορυφαίας διοργάνωσης, σκοπεύει να μεταδώσει το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων με συνδρομή. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε δημιουργήθηκε η πλατφόρμα ΑΝΤ1+ μέσω της οποίας θα προβληθούν οι 42 από τους 64 αγώνες. Μόνο 22 ματς θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1.
Αυτή τη στιγμή η μηνιαία συνδρομή είναι στα 4.99 για τους τρεις πρώτους μήνες και στη συνέχεια διαμορφώνεται αυτόματα στα 7.99 ευρώ. Οι πρώτες 14 μέρες είναι δωρεάν. Είναι άγνωστο οι τιμές θα αλλάξουν εν όψει Μουντιάλ και τι θα συμβεί όταν υπάρχουν αναμετρήσεις την ίδια ώρα.
Έως τώρα τα δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα έπαιρνε η ΕΡΤ και οι αγώνες μεταδίδονταν ζωντανά και ελεύθερα από τα τρία της κανάλια. Μάλιστα, στο Mundial της Ρωσίας το 2018 είχαν γίνει τα εγκαίνια της Υβριδικής ΕΡΤ, της υπηρεσίας που άνοιξε τον δρόμο για το ERTFlix.
Με τη συνδρομητική μετάδοση ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να υπερκαλύψει το ποσό που έδωσε για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μουντιάλ. Εξυπακούεται πως η είσοδος στο ΑΝΤ1+ προϋποθέτει την ύπαρξη καλής σύνδεσης στον διαδίκτυο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ουτε φράγκο δεν δινω! Ούτως η άλλως και πάλι ιντερνετ χρειάζεσαι για να δεις ant1+, οποτε γιατι να μην το δω πειρατικά και τσαμπα?
Το μουντιαλ που βαφτηκε με το αιμα χιλιαδων εργαζομενων, το μουντιαλ που αγορασαν οι Αραβες με τα αμυθητα πλουτη τους, οπως εχουν κανει και στην Αγγλια, θα εχει και την τηλεοραση που του αξιζει. Ευγε στους ιθυνοντες της uefa και fifa, κανουν ο, τι μπορουν για να το παρακμασουν το ποδοσφαιρο και το καταφερνουν σιγα σιγα
Ρε ουστ! Κανένας συνδρομή, μάθαμε τώρα το κάθε καθίκι να βαράει τον κοσμάκη εκεί που πονά. Ο ΑNT1, το κανάλι με το χειρότερο πρόγραμμα θέλει και συνδρομή... Ουστ!! Δεν έφταναν στον κόσμο οι αισχρές αυξήσεις σε ενέργεια και καύσιμα με την ανοχή/συμμετοχή της κυβέρνησης τώρα θα τους κόψετε και την μπαλίτσα. Φτου σας! Φτου σου και εσένα (κρατική) ΕΡΤ που έχεις να δώσεις μπόλικο χρήμα για F1 π.χ. που δεν αφορά ούτε τους μισούς ποδοσφαιρόφιλους αλλά για κοτζάμ Μουντιάλ όχι! Κρίμα στους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ηλικιωμένους σαν τον πατέρα μου που δεν γουστάρουν καφενεία και δεν θα δουν Μουντιάλ. Οι υπόλοιπη καλή σύνδεση έχουμε δόξα τω θεό όποτε FU ANT1....
Η ερτ μαζεύει τόσο χρήμα που θα μπορούσε ακόμα και πρεμιερ και ισπανικό να μας δείχνει, όχι μόνο φ1 και μουντιάλ και χωρίς να κόβει τον αγώνα για διαφημίσεις! Μαύρο λέμε να τελειώνουμε.
Θα τα δουμε αλλιως, αλλωστε δεν χρειαζεται να ακουω Καρπετοπουλο να μου λεει για τα παιδια του Ινσινιε.
Παιζει η Ελλαδα;, δεν παιζει… τι με νοιαζει εμενα να δω ολους τους αλλους; Στον τελικο αντε και σε κανενα αλλο αγωνα, το πολυ θα παω σε κανα καφε και χαρηκα που σας ειδα. Ευχομαι, κανενας ποδοσφαιροφιλος να μη τα ακουμπησει στον ΑΝΤ1 γιατι θα καλομαθουν ολοι και θα μας εχουν για μακακες.
O Zούλας να απαντήσει. Αν μπορεί.
Η ερτ που παίρνει τόσα χρήματα μέσω των λογαριασμών ρεύματος δε μπορεί ούτε αυτό να μας δώσει;! Ε γιατί την πληρώνουμε την ερτ ρε παιδιά, για να γίνεται η άκρη του δόρατος της προπαγάνδας της κάθε κυβέρνησης ή για να πληρώνονται οι κάθε λογής άχρηστοι που απασχολουνται σε αυτήν; Α ρε Σαμαρά την καλύτερη κίνηση είχες κάνει αλλά τα έβαλες τότε με ενα από τα πιο βρώμικα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας, τα ΜΜΕ. Μαύρο στην ερτ να τελειώνουμε με το δούλεμα επιτέλους.
Δειχνει τον βοβορα σε εξαλη κατασταση να απειλει τους παντες και τον παπαπετρου να βριζει ολο τον κοσμο και να ζηταει και τα ρεστα , πρασινοκοκκινοι γαυροι και πορτοκαλι προπαγανδα . Γιαυτο ρε μονο ΑΕΚ.
Όποιος αγαπά το ποδόσφαιρο δε θα δώσει φράγκο για να δει Μουντιάλ.
Ντροπή και αίσχος! Κανείς να μην πληρώσει!
και μετα κανουν παραπονα γιατι ο κοσμος ψαχνει και βλεπει αγωνες παρανομα απο διαφορες αλλες εφαρμογες.
Κοβουν το ποδοσφαιρο στον απλο κοσμακη που το εχει αναγκη να ξεχνα τα προβληματα του.
ΝΤΡΟΠΗ.....
κανονικα δεν πρεπει να κανει συνδρομη κανεις , ας τα δουν μονοι τους..