Φέτος, ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να είναι πικραμένος, όπως υποστήριξε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, προσθέτοντας, ωστόσο, πως, στην παρούσα φάση, η ομάδα χρειάζεται τους φιλάθλους της στο πλευρό της, περισσότερο από ποτέ, στη μάχη που δίνει για έξοδο στην Ευρώπη.
Ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, Κυριακή στις 19:30 στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μίλησε στην Cosmote TV και, μεταξύ άλλων, είπε το εξής: "Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας. Οι φίλαθλοί μας έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι εφέτος. Αλλά σε αυτές τις στιγμές στις μεγάλες οικογένειες μετράει η συσπείρωση. Και στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας περισσότερο από ποτέ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Emeis coach ekei 8a eimaste, frontiste ki eseis na ta dosete ola!
Χρειαζοταν τωρα μια ανακοινωση η Τσιτσαριτο η Μαικον να γινει κολαση τη κυριακη με 50.000. τονωση
Εκεί θα είμαστε coach , δίπλα σας !! Δώστε ότι έχετε και δεν έχετε!!
"...σε αυτές τις στιγμές στις μεγάλες οικογένειες μετράει η συσπείρωση"
Έτσι είναι παιδιά! Όσοι μπορούμε να είμαστε μέσα την Κυριακή