Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τίμησε τον Παυλίδη η Βίλεμ

Τον Βαγγέλη Παυλίδη για τη συνεισφορά του την ομάδα τίμησε η Βίλεμ, με τον Έλληνα στράικερ να αναφέρει πως έγινε άνδρας στην ομάδα

Στο Τίλμπρουχ και στο Koning Willem IΙ βρέθηκε χθες (24/04) ο Βαγγέλης Παυλίδης με την πρώην ομάδα του να τον βραβεύει για τη συνεισφορά του. Ο Έλληνας φορ στο σύνολο αγωνίστηκε 82 φορές με τη φανέλα της Βίλεμ, βρίσκοντας δίχτυα 33 φορές, ενώ μοίρασε και 14 ασίστ, με τον 23χρονο επιθετικό να μην ξεχνά όσα έζησε εκεί. 

«Σεβασμός γι' αυτόν τον σύλλογο. Ήρθα στο Τίλμπρουχ ως παιδί και έφυγα άντρας! Ευχαριστώ τη Βίλεμ γι' αυτά τα απίστευτα δυόμισι χρόνια», έγραψε στην ανάρτησή του ο Έλληνας διεθνής.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ