Χωρίς ίντερνετ έμειναν καίρια συστήματα του αεροδρομίου Ηρακλείου, εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος σε router της εταιρείας.
Σύμφωνα με το Creta24, μεγάλος μέρος της Νέας Αλικαρνασσού είχε μείνει χωρίς ίντερνετ, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία και για τους επιβάτες πτήσεων οι οποίοι δεν μπορούσαν να κάνουν check-in.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, επικοινώνησε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και λίγο πριν τις 4 τα συνεργεία κατάφεραν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

