Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Όχι» του Πούτιν σε ανθρωπιστική αποστολή στη Μαριούπολη

Διαμήνυσε στον Μακρόν πώς πρέπει πρώτα οι Ουκρανοί να παραδώσουν τα όπλα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η θέση της Ρωσίας σχετικά με μια ανθρωπιστική αποστολή για τη Μαριούπολη παραμένει σκληρή, δήλωσε Γάλλος αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι ο Πούτιν είπε στον Γάλλο πρόεδρο, Μακρόν ότι θα το σκεφτεί και ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η όποια επιχείρηση.

Πιο αναλυτικά, ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις που υπερασπίζονται τη Μαριούπολη -το στρατηγικής σημασίας λιμάνι στην Αζοφική Θάλασσα που πολιορκείται εδώ και εβδομάδες από τον ρωσικό στρατό- θα πρέπει να παραδοθούν ώστε να μπορέσει να φτάσει βοήθεια για τους αμάχους που βρίσκονται εκεί.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο Πούτιν είπε ότι για να βρεθεί λύση στη Μαριούπολη πρέπει οι «εθνικιστές» να καταθέσουν τα όπλα.

Επίσης, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι Πούτιν και Μακρόν συζήτησαν την απόφαση της Ρωσίας να ζητήσει πληρωμές σε ρούβλια για τις προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ