Το καλοκαίρι, στα γήπεδα των ΗΠΑ, Μεξικού, Καναδά, θα διεξαχθεί η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου, για πρώτη φορά, θα συμμετάσχουν 48 εθνικές ομάδες.
Ο Ζεπ Μπλάτερ εξέφρασε την αντίθεσή του, στην απόφαση της FIFA για αύξηση των ομάδων, υποστηρίζοντας ότι το νέο φορμάτ ευνοεί μόνο την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.
Όπως τόνισε ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: "Δεν είναι σωστό. Βάζοντας τις τρεις συνδιοργανώτριες χώρες μαζί, θα περίμενε κανείς να έχουν περίπου το ίδιο μερίδιο από την πίτα. Η επέκταση της διοργάνωσης σε 48 ομάδες δεν είναι καλή. Και το να διεξάγεται σε τρεις χώρες είναι ακόμη χειρότερο — ειδικά αφού δύο από αυτές τις χώρες λαμβάνουν μόνο ψίχουλα.
Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο μεγάλος κερδισμένος θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όχι οι θεατές".
Επίσης, ο Ζεπ Μπλάτερ είπε πως "ένα Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα πρέπει να διοργανώνεται σε μια χώρα που δεν χορηγεί βίζα σε όλους".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

