Όλα στραβά πήγαν για τη Μίλαν, στο παιχνίδι με την Πάρμα, αφού η ομάδα του Μιλάνου ηττήθηκε μετά από 24 αγωνιστικές και έχασε, με σοβαρό τραυματισμό, τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ.
Στο 11ο λεπτό, ο Άγγλος μέσος έγινε αναγκαστική αλλαγή, όταν συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ Κόρβι της Πάρμα και ο Λόφτους-Τσικ αναγκάστηκε να αποχωρήσει με φορείο. Μάλιστα, ο 30χρονος πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση, αφού, σύμφωνα με το Sky Sports Italia, εκτός από σπασμένα δόντια και τραύματα, υπέστη και κάταγμα του φατνιακού οστού.
Ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας παραμένει άγνωστος, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι ο Λόφτους-Τσικ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.
Frattura dei denti e dell’osso alveolare: si preannuncia un lungo stop per Ruben #LoftusCheek, che verrà operato d’urgenza nelle prossime ore. #ACMilan pic.twitter.com/y8931UOE5t
— Nicolò Schira (@NicoSchira) February 22, 2026
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

