Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ανρί και Bενγκέρ υποστήριξαν τον Αλέξις Σάντσες για το τάκλιν στον Φαμπίνιο

Ο Φαμπίνιο... βρίσκει και τον μπελά του για το φάουλ που του έγινε από τον Αλέξις Σάντσες με τις τάπες στο 62ο λεπτό του επαναληπτικού της Λίβερπουλ με την Ίντερ, αφού Ανρί και Βενγκέρ αναφέρουν ότι ο Χιλιανός δεν έπρεπε ν' αποβληθεί


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το εκπληκτικό γκολ του Λαουτάρο στο «Άνφιλντ», ο Αλέξις με υπερβάλλοντα ζήλο έπεσε για να προλάβει την διεκδίκηση της μπάλας από τον Φαμπίνιο και πέτυχε τον Βραζιλιάνο με τις τάπες στον αστράγαλο.

Λόγω και της μεταξύ τους απόστασης ήταν πραγματικά αδύνατο να σταματήσει ο Σάντσες, ο οποίος αμέσως σήκωσε τα χέρια του για να δείξει ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τον αντίπαλό του, ωστόσο, αποβλήθηκε κι έτσι με παίκτη λιγότερο η Ίντερ δεν έκανε τίποτα περισσότερο, με αποτέλεσμα ν' αποκλειστεί.

 «Όποιος έχει παίξει μπάλα ξέρει πως δεν είναι κίτρινη κάρτα αυτό. Ναι, η πρώτη κάρτα που παίρνει ίσως και να... μπορούσε να είναι κόκκινη με το πόδι τόσο ψηλά στο γόνατο του Τιάγκο. Η δεύτερη όμως, αν έχεις παίξει ποδόσφαιρο, ξέρεις ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο εκεί ο ποδοσφαιριστής. Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος να μαζέψεις το πόδι σου, είναι αδύνατο» είπε ο Ανρί στο CBS Sports.

Ο Αρσέν Βενγκέρ από την πλευρά του στο beIN Sports ισχυρίστηκε ότι: «Ο Φαμπίνιο έκλεψε και κέρδισε την αποβολή. Μένει στο έδαφος πολύ περισσότερη ώρα απ' όσο θα έπρεπε. Ναι μεν υπήρξε επαφή, όμως, αν είσαι ουδέτερος και βλέπεις τη φάση, καταλαβαίνεις ότι έχει κερδίσει την κάρτα ο Φαμπίνιο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ