Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η «Ελ Σιντ» - ΑΕΚ όλα για όλα για τη νίκη με Απόλλωνα Πάτρας

Με… αμέτρητες απουσίες και πάλι, η Βασίλισσα υποδέχεται τους Αχαιούς στα Λιόσια απόψε (06/03, 20:00) για τη 16η αγωνιστική της Basket League


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων απόψε (06/03, 20:00-aek365 και ΕΡΤ3) για τη 16η αγωνιστική της Basket League. Πρόκειται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ύστερα από τρεις εβδομάδες, μετά από τα ματς του Final-4 του Κυπέλλου και τους αγώνες των εθνικών ομάδων που προηγήθηκαν.

Η Βασίλισσα έχει ρεκόρ 6-8 και είναι στην 6η θέση, ενώ ο Απόλλωνας έχει 5-9 από τη μεριά του. Για πολλοστή φορά, υπάρχουν αμέτρητα προβλήματα για την ΑΕΚ. Τα τελευταία νέα είναι ότι θα απουσιάσουν οι Δημήτρης Μαυροειδής και Ανδρέας Πετρόπουλος, που μπήκαν χθες στο νοσοκομείο, με υψηλό πυρετό, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο ασθενής, Μιχάλης Καρλής. Υπάρχουν ήδη οι απουσίες των Έρικ Γκρίφιν, Μπράιαν Ανγκόλα και Κώστα Σαξιώνη, ενώ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κάνουν το ντεμπούτο τους, οι Κιθ Λάνγκφορντ και Αντώνης Κόνιαρης. Το μόνο θετικό είναι ότι λογικά θα επιστρέψουν οι Νίκος Παππάς και Άντι Ράουτινς.

 

Εξαιρετική παράδοση για την ΑΕΚ

 

Η ΑΕΚ δεν τα είχε καταφέρει στον πρώτο γύρο κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, αφού είχε ηττηθεί στο κλειστό της Περιβόλας, με 84-68 (Παππάς 17π., 5ασ., Βαουλέτ 12π.). Συνολικά πάντως, η Βασίλισσα έχει 28 νίκες σε 33 ματς ως γηπεδούχος κόντρα στον Απόλλωνα, από τη σεζόν 1971-72, δηλαδή από καταβολής Α’ Εθνικής. Στη Basket League, η ΑΕΚ μετράει 11 νίκες σε 14 παιχνίδια, ξανά ως γηπεδούχος.

Στο τελευταίο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Αθήνα, στις 21 Ιανουαρίου του 2017, η ΑΕΚ επικράτησε με 88-69 (Ούκιτς 18π.) στο ΟΑΚΑ. Να προσθέσουμε ότι η μεγαλύτερη νίκη της Βασίλισσας επί του Απόλλωνα στην Αθήνα, ήταν τη σεζόν 1983-84 με σκορ 111-72 για την Α’ Εθνική και με 94-56 στη σεζόν 1998-99 για τη Basket League.

 

Η επιστροφή του PandaPandou

 

Ύστερα από καιρό, ο PandaPandou αναμένεται να είναι στο γήπεδο της ΑΕΚ στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα. Απουσίαζε εδώ και καιρό, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και των πρωτοκόλλων, ενώ απόψε αναμένεται να έχει ανανεωμένη εμφάνιση, αν και θα συνεχίσει να έχει το «68» σταθερά στη φανέλα του, για να παραπέμπει στο «Παγκόσμιο» έπος της 4ης Απριλίου του 1968.

 

Στη Θύρα 10 τα τρόφιμα για την Ουκρανία

 

Ο ΕΣΑΚΕ μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στηρίζει την ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία και συγκεντρώνει τρόφιμα στη 16η και τη 17η αγωνιστική της Basket League. Έτσι και ο κόσμος της ΑΕΚ, θα μπορεί απόψε να φέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τον λαό της Ουκρανίας. Πρόκειται για γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά και άλλα τέτοιου τύπου. Ο κόσμος θα μπορεί να τα φέρνει από τις 19:00 έως τις 22:00, στη Θύρα 10 του Ολυμπιακού κλειστού των Άνω Λιοσίων.

 

Δωρεάν οι γυναίκες στο γήπεδο

 

Λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που έρχεται (08/03), η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει γνωστοποιήσει ότι απόψε στο γήπεδο, οι γυναίκες θα έχουν δωρεάν είσοδο. Αναλυτικά: «H «Βασίλισσα» ανοίγει τις πόρτες του «Σπιτιού» της, στα Άνω Λιόσια, στις Γυναίκες. Η είσοδος στο Κλειστό (Κωνσταντινουπόλεως 59) για όλες τις «Ενωσίτισσες», στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Απόλλων Πατρών (Κυριακή, 06/03), για τη Βasket League, θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Την ερχόμενη Τρίτη (08/03) έχει οριστεί η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αλλά εμείς «γιορτάζουμε» την Κυριακή, παρουσία της ποδοσφαιρικής Ομάδας Γυναικών της ΑΕΚ, των τυχερών Γυναικών του διαγωνισμού της Mεγάλης Χορηγού Βetsson, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από διακεκριμένες θέσεις και όλων όσοι σπεύσουν στο Γήπεδό μας για να στηρίξουν τη «Βασίλισσα», αλλά και για τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας από Ουκρανία».

 

Στις εξέδρες και η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών

 

Θυμίζουμε ότι απόψε θα παρευρεθούν στις εξέδρες και τα μέλη της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ. Η επίσημη ενημέρωση της Βασίλισσας, ανέφερε: «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας» η επόμενη Τρίτη, 8 Μαρτίου. Η αναμέτρηση ΑΕΚ-Απόλλων Πατρών της ερχόμενης Κυριακής, θα έχει πρωταγωνίστρια και τη Γυναίκα, αφού εκτός των τυχερών του διαγωνισμού της Betsson, στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, θα βρίσκεται και αντιπροσωπεία της Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΚ, η οποία ανταποκρίθηκε στο αυτονόητο κάλεσμα της «Βασίλισσας». Την ομάδα Μπάσκετ της ΑΕΚ BC και την ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΚ τις ενώνει άλλωστε το κοινό όραμα για τα σπουδαία, και όλους μαζί ο κοινός Μεγάλος Χορηγός, η Betsson, η κορυφαία στοιχηματική εταιρία της Σουηδίας».

 

Η διάθεση των εισιτηρίων

 

Η ΑΕΚ χρειάζεται τον κόσμο της, στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Να τονίσουμε ότι εκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν σήμερα, οπότε η αγορά θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Ακολουθούν, μερικές σημαντικές λεπτομέρειες από την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 10, 12, 15, 20, 25, 60, 100 ευρώ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

-Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα».

 

*Πρώτος ρέφερι θα είναι ο διεθνής, Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής). Μαζί του, θα είναι ο επίσης διεθνής, Τάσος Μάνος (Αττικής) και ο Γιάννης Τσιμπούρης (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ