Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ποτσετίνο: Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο

Ο προπονητής της Παρί πήρε θέση για την αρνητική κριτική που ασκήθηκε, στον Αργεντινό άσο, μετά το ματς με τη Ρεάλ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Λιονέλ Μέσι έχασε πέναλτι και, γενικότερα, δεν είχε καλή απόδοση, με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί με "3" από την Equipe.

Με αφορμή την αρνητική κριτική στον Αργεντινό, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έσπευσε να υπερασπιστεί τον Μέσι.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ναντ, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν είπε πως "ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Είναι το ποδόσφαιρο. Αν πρέπει να εξηγήσεις σε κάποιον τι είναι το ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο Λέο Μέσι. Το να χάσει ένα πέναλτι δεν πρόκειται να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή του. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ