Η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα ολοκληρώθηκε και παραμένουν ορισμένα «ερωτηματικά» για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ.
Όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Σέρχιο Αραούχο, Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά. Για τους δύο τελευταίους θα φανεί την Τετάρτη κατά πόσο θα υπολογίζονται για το ματς με τον ΠΑΣ. Να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Στάνκοβιτς έκανε σήμερα πολύ πιο εντατικά κομμάτια προπόνησης με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.
Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Ζίγκα Λάτσι.
Αύριο η ομάδα έχει ρεπό. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 17.00.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Μια ενημέρωση από την ΠΑΕ για ποιο λόγο ο Στάνκοβιτς δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος από την στιγμή που η ενημέρωση ήταν ότι μέχρι μέσα Γενάρη θα ήταν έτοιμος και φτάνουμε 1 μήνα μετά και ακόμα κάνει ατομικό.....κάπου έλεος δηλαδή
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ???????????ΤΙ ΛΑΘΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ???????????ΚΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ,ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!!!!
Γύρνα πίσω γρήγορα Στάνκοβιτς γιατί τρώμε σε κάθε ματς από ένα φάβα-γκολ.
Ο Μανταλος δεν ειναι μεγαλη απωλεια ο Αμπραμπατ τους καταπινει ολους ως 10αρι αλλα ο Στανκο ειναι απαραιτητος γιατι ο Τσιντωτας αν και τιμιος ειναι τουλαχιστον ενα επιπεδο κατω.