Άλλο ένα πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Καθώς, ο Αργύρης Γιαννίκης είδε τον Όγκνιεν Βράνιες να βγάζει ενόχληση στους κοιλιακούς προσαγωγούς και ουσιαστικά τίθεται νοκ-άουτ.
Νοκ άουτ, είναι και ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Παναγιώτης Τσιντώτας παρ’ ότι γυμνάστηκε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, δεν είναι ακόμα στο επίπεδο ετοιμότητας που απαιτείται. Το θετικό είναι πως πλέον νιώθει 100% καλά ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος και αναμένεται να επιστρέψει κάτω από την εστία, με τον νεαρό Χατζηεμμανουήλ να βρίσκεται στον πάγκο.
Θυμίζουμε πως ο Γιαννίκης για το ματς με τον Βόλο, δεν υπολογίζει και στους Μάνταλο – Άμραμπατ αλλά και στους γνωστούς απόντες Λάτσι – Γαλανόπουλο, ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Εχσάν Χατζισαφί που επέστρεψε στην Αθήνα από την αποστολή της εθνικής του Ιράν κι αν θα βρίσκεται στην αποστολή δίνοντας λύση στα αριστερά έχοντας την σημερινή προπόνηση στα... πόδια του. Ο Γιαννίκης όπως γράψαμε και χθες, στις δοκιμές που έκανε, φαίνεται να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ τον Μισελέν διατηρώντας δεξιά τον Ρότα και έχοντας στον πάγκο τον Μιτάι. Ο Χατζισαφί πλέον με την επιστροφή του, φαίνεται πως είναι το φαβορί για το αριστερό άκρο.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η τελευταία πριν από το αυριανό (17.15) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Βόλο ΝΠΣ στο ΟΑΚΑ.
Ο Εχσάν Χατζισαφί επέστρεψε στην Αθήνα και επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας γυμνάστηκε ατομικά, σε εντατικό ρυθμό.
Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος ένιωσε μια ενόχληση στους κοιλιακούς προσαγωγούς.
Οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των διεθνών Ανσαριφάρντ και Μοχαμάντι, γυμνάστηκαν κανονικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Περαστικά στο παλικάρι..! Γερός- δυνατός να επιστρέψει..
Μας έχει καρφώσει μάτι..
Δυστυχώς το πράγμα πάει αλυσίδα. Φέρνεις 6αρι τούμπανο, κλειδώνεις το τρανζίσιον στο οποίο βασίζεται το παιχνίδι του Γιαννίκη και είχες τον Σιμόες ως man in a mission, από τον πάγκο, και Λεταλέκ υπολογισμένο ως κεντρικό αμυντικό όπου έχει παίξει χρόνια στην Γαλλία και με την ποιότητά του θα μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω σε παιχνίδια που ο αντίπαλος παίζει ταμπούρι. Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε παιδιά.
Τι είχαμε τι χάσαμε..
Το συμπαν συνομωτει ωστε να παιξει ο Σβαρνας… ελεος με αυτη τη γκαντεμι φετος!
Ο Σβάρνας πέρσι ήταν απο τους ελάχιστους διασωθέντες και πολύ βελτιωμένος. Είναι 4ος αμυντικός και γιατί να μην παίξει; Η αμυντική λειτουργία δεν είναι μόνο τα σέντερ μπακ και εκτέθηκαν αρκετά πέρσι λόγω του κέντρου μας.
Οκ, Στρατό......το καταλάβαμε.......
Βράνιες ... ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας μας !!!
Ναι, μόνο που φέτος είναι εντελώς ντεφορμε...
Αποδεκατισμένοι.
το μόνο καλό είναι ότι δεν θα σπάσει το δίδυμο μήτογλου-τζαβέλλας το οποίο έχει αποδειχθεί το καλύτερο μέχρι στιγμής!!περαστικά κομάντο!
Αν δεν εχουμε απωλεια λογω κορωνοϊου στην αμυνα,δεν θα μας λειψει καθολου....θεωρω οτι ειναι ο χειροτερος απο καθε αλλη χρονια...μπορει να μη δημιουργει προβληματα αλλα ειναι στον κοσμο του,χανει τους αντιπαλους,ειναι πιο αργος κι εχει το μυαλο του πιο πολυ να βαλει γκολ παρα να κανει αμυνα.Το διδυμο Τζαβελλα-Μητογλου ειναι πλεον το καλυτερο ως τωρα με διαφορα κι αν ερθει κι ενας εμπειρος το καλοκαιρι τοτε με Λατσι,Βρανιες αλλαγες θα ειμαστε κομπλεδες!!
Εντεκάδα κατεβάζουμε?
Όταν λέω πάρτε στόπερ δεν ακουτε
Θα πάρουμε κανένα παίχτη τι θα γίνει;