Τις δικές του απαντήσεις έδωσε μέσω Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης και απευθύνθηκε επίσης και στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε πως δεν ήταν δυνατόν να μην γνώριζαν αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.
«Βγήκε μετά τον στρατό του, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης για την κριτική που είχαμε κάνει πριν κάποιους μήνες για τη Λίνα Μενδώνη και την υπόθεση Λιγνάδη. Γίνεται εξίσωση της υπουργού Πολιτισμού και μιας σατιρικής εκπομπής στο διαδίκτυο άντε να πω ναι, ότι γίνεται από δημοσιογράφους. Το να εξηγήσουμε εμείς στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που είναι πολιτικό oν, να το συμψηφίζεις την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική εκπομπή, δεν θα το έκανε ούτε ένα παιδάκι.
Να του εξηγήσουμε ότι εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουν για τη ζωή των πολιτών, εσείς είστε. Είχε βουίξει ο τόπος για τη δράση του ανθρώπου αυτού και η Μενδώνη κρυβόταν και δεν έκανε τίποτα. Εμείς δεν γνωρίζαμε και απομακρύναμε σε κλάσματα του δευτερολέπτου τον άνθρωπο αυτό. Ας μας απαντήσει όχι με τα εξυπνίστικα.
Εσείς που νομοθετείτε και έχετε την εξουσία να αλλάξετε τα πράγματα.
Πως επιτρέπεται να λειτουργούν αυτά τα πορνογραφικά σαιτ, ερασιτεχνικά σάιτ που ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει και εσείς η πολιτεία το επιτρέπεται. Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί. Εξηγήστε μας. Επιλέγετε να καλύψετε μια υπουργό σας και πως γίνεται η κοπέλα αυτή από το 2019 να πάει στο 2022 να δει ΑΝ θα δικαιωθεί. Πως γίνεται να μην έχει κουνηθεί φύλλο σε αυτή την κοινωνία που νομοθετείτε; Που έχετε το θράσος να συμμετέχετε στο «πανηγύρι» που γίνεται αλλά οι πράξεις σας να είναι ανύπαρκτες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο Κανάκης μιλάει πολύ σωστά!! θέτει καίρια ερωτήματα στον μπουμπούκο που δεν νομίζω να είναι σε θέση να απαντήσει
Για όσους αναρωτιούνται γιατί έχουμε πιάσει πάτο σαν χώρα, θυμηθείτε ότι αυτός ο τύπος μας κυβερνάει. Εχει το θράσσος να λέει ότι ένας κωμικός έκανε κριτική σε μια υπουργό που διόρισε παιδεραστή (!!). Βέβαια για το ντου των μπράβων του μαρινάκη στον ζαραλίκο, ούτε κουβέντα. Το αφεντικό δεν το πειράζουμε.
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΖΑ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΞΙΑ
Να πει κάποιος στον φουκαρά τον Κανάκη ,αυτόν που δεν γνώριζε ,ότι σε μια Δημοκρατία ο ρόλος του Πολίτη είναι σημαντικότερο από αυτόν του πολιτικού.
Ο ρόλος μου ή η εξουσία τους μας καθορίζει; Τα θέλω μου ή οι νόμοι τους; Δεν νομίζω να ζω σε προεπαναστατική περίοδο αν και πολύ θα τόθελα. Όσο για την "δημοκρατία" μας... ασε καλύτερα δεν θα πάρω.
Ο ρόλος σου ,αγαπητέ, σε καθορίζει.Αυτό να πιστέψεις.Τα θέλω σου να γίνουν νόμοι.Όσο για την δημοκρατία μας ,που με τόσο ειρωνεία αναφέρεσαι,είναι ευτυχώς από τις ισχυρότερες του κόσμου τα τελευταία 45 χρόνια.Μην τρελαθούμε κιόλας,μην γινόμαστε ισοπεδωτικοί.Ελάχιστα κράτη έχουν ισχυρότερες Δημοκρατίες.
Αδωνις, Πλεύρης, Βορίδης, Χρυσοχο(υντ)ίδης... "Ισχυς εν τη Ενωση". Να την χαίρεσαι την "ισχυρη δημοκρατία" σου.
Και φυσικά τα θέλω μου θα γινουν νομοι στην λαοκρατία μου. Προς το παρων αγωνα ενάντια στους παραπάνω.
Ποια λαοκρατία???????Τι γράφετε ??????Τα θέλετε ????Που έχει και πότε κράτος προοδεύσει με λαοκρατίες και άλλα τέτοια μυθεύματα?????Σας παρακαλώ ........Ωραία αυτή η συζήτηση αλλά αποχωρώ.....Ζήτω η ΑΕΚάρα μας.....
bardafak21 μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη!!! Την ισχυρή δημοκρατία που την είδες για πες μας? Αυτά που συμβαίνουν γύρω σου συνιστούν ισχυρή δημοκρατία? Η έστω απλή δημοκρατία?
ναι γιατί ως γνωστόν, οι πολίτες κυβερνούν και παίρνουν τις αποφάσεις. Ασε τα κλισέ ρε φίλε και κοίτα στην ουσία του πράγματος.
Οι πολίτες φίλε μου καλέ,οι πολίτες μέσω της ψήφου ελέγχουν την εξουσία.Οι πολίτες.Ευθύνονται για κάθε κυβερνητική απόφαση.Καθόλου κλισέ.Αντιθέτως κλισέ είναι τα "
έχουμε πιάσει πάτο ως χώρα","δεν έχουμε κράτος","για όλα φταίνε οι πολιτικοί".Αυτά είναι κλισέ.
Ποια ψήφο και ποιοι πολίτες ρε φίλε? Που ζεις?
αυτό ακριβώς φίλε!
Δηλαδή μας λέει ότι ο πολιτικός οφείλει να έχει ευθιξία αλλά ο δημοσιογράφος όχι?
Για να ξεκαθαρίσω, δεν πιστεύω ότι ο Κανάκης και οι άλλοι Αρβύλα έχουν ευθύνη για όσα έκανε το "μπουμπούκι", αλλά το ίδιο ίσχυε με την υπόθεση Λιγνάδη για την Μενδώνη , στην οποία κούναγε το δάχτυλο...
Αλλά ως γνωστόν, έχει ο καιρός γυρίσματα!!
φίλε με όλο το συμπάθειο, αλλά αν με όσα έχουν βγει προς τα έξω ακόμα πιστεύεις ότι η Μενδώνη δεν ήξερε, τότε κοιμάσαι με τα τσαρούχια.
μου αρκει που το ξερεις εσυ με σιγουρια!
Το ίδιο θα μοορουσαμε να πουμε για τον Κανακη, ειναι δυνατον να μην ηξεραν οτι ο αλλος ειχε δεχτει καταγγελία?
Αλλα ξαναλεω, δεν θεωρω οτι υπαρχει συλλογικη ευθυνη, αρκει να ληφθουν μετρα μολις γνωστοποιηθει το οποιο αδικημα / παραπτωμα
Ο Κανάκης έπρεπε να ξέρει για τον συνεργάτη του;
Έπρεπε να ξέρουν και οι συνεργάτες του Λιγνάδη και του Φιλλιπίδη;
Ο υπουργός οφείλει να ξέρει για τους συνεργάτες του. Και αν δεν ξέρει οφείλει να επεμβαίνει αμέσως όταν τα μαθαίνει.
Ένας πανύβλακας κακάσχημος που τώρα λέει πως -εσεις νομοθετείτε- ενώ εμείς μπορούμε να λέμε -μονολογώντας- Ότι νάναι.5 μαλ@κες νομίζουν ότι σχολιάζουν και προσφέρουν!!ΡΕΤΑΛΙΑ μέσω δημοσιότητας ξεπλένουν τα πάντα.
Θα πρέπει να είσαι ανίατη περίπτωση μάλλον! Σε ένα σχόλιο σου, θέτεις ζητήματα εξωτερικής εμφάνισης, κρίνεις προσωπικότητες που στο κάτω κάτω αν δεν θέλεις δεν τους βλέπεις. Για αυτόν -που ενδεχομένως ψήφισες- που συγκρίνει τις αρμοδιότητες ενός υπουργείου με μια σατιρική εκπομπή δεν σου κάνει για ρετάλι ε? ψαξ'το είναι κρίμα