Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (ΝΕΤ, 17:15) και σε αυτή δεν βρισκόταν ο Κώστας Μήτρογλου γεγονός που έκανε έξαλλο τον Έλληνα επιθετικό.
Ο Μήτρογλου αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη σε έξαλλη κατάσταση ενώ πληροφορίες τον θέλουν να λέει διάφορα «γαλλικά» που απευθύνονταν στον Βαλβέρδε.
Ο Έλληνας επιθετικός σκοπεύει να ζητήσει ακρόαση από την διοίκηση ενώ συζητά ακόμα και το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα.
Την δυσαρέσκεια του για τον αποκλεισμό του από την αποστολή εξέφρασε και ο Κρίστιαν Νέμεθ σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του με τον Ούγγρο επιθετικό να ισχυρίζεται πως ο Βαλβέρδε έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του.
Μέσα σε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Βόλου με στόχο την νίκη και την καλή εμφάνιση προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Βαλβέρδε για την συμμετοχή του Αριέλ Ιμπαγάσα στο αρχικό σχήμα με τον Αργεντινό μέσο να βρίσκεται στην αποστολή.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νικοπολίδης ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ντουντού με τον Φουστέρ ή τον Ιμπαγάσα και στα πλάγια ο Ρόμενταλ με τον Ριέρα. Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πάντελιτς θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Φετφατζίδης.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Πάρντο, Μοντέστο, Χολέμπας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μιραλάς, Γκαλίτσιος και Ζαϊρί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΜΕΘ..............ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΜΕΘ................ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ !!! ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΜΕΘ..............ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΜΕΘ................ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ !!! ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΜΕΘ..............ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΜΕΘ................ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ !!!
Μητρογλου, ο Κωστας Μανωλας και ολη η ΑΕΚ σου ευχεται καθε αποτυχια. Οχι γιατι τον χτυπησες στο παιχνιδι, αλλα επαιδη το εκανες επιτηδες και δεν ειχες τον ανδρισμο να ζητησης συγνωμη Νεμεθ, και εγω εχω προσωπικο προβλημα μαζι σου και τα γυαλινα ποδια σου, αφου προτιμησες Γαβρο. Εκει na meineis, μεταξυ παγκου και εξεδρας, οπως σου λεγαμε οτι θα γινει.
Διαμαρτύρεται το "αστέρι" που μένει εκτός, ενώ έχει ... ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα. Για δείτε ποιους η δημοσιογραφική προπαγάνδα μας πλάσαρε ως τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν εμείς μιλάγαμε για το Σωκράτη. Περίπου την ίδια εποχή είχαν έρθει στο προσκήνιο ως ταλέντα από τις 3 μεγάλες ομάδες του κέντρου οι Παπασταθόπουλος, Μήτρογλου και Νίνης. Τότε όλοι φαγώθηκαν να μας πείσουν πως ο Νίνης είναι το μεγαλύτερο εν Ελλάδι ταλέντο (ο νέος ... Μέσι), ο Μήτρογλου ο νέος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αστέρας της επίθεσης για την Εθνική μας και αναλογικά ο Σωκράτης τρίτος (... και καταιδρωμένος), ένας φέρελπις αμυντικός. Μόνο στην ΑΕΚ φωνάζαμε πως ο Σωκράτης είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ και δεν συγκρίνεται με κανέναν από τους άλλους δύο. Όταν είναι κανείς ΜΕΓΑΛΟ ταλέντο ούτε να ψηθεί πολύ χρειάζεται (από Πεταλίδι ΑΕΚ και από εκεί καμπιονάτο !!!), ούτε είναι μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Η καλύτερη απάντηση στους υπερτιμημένους Μήτρογλου και Νίνη των αιωνίων είναι η πορεία του Σωκράτη από το ... πουθενά στη Μίλαν σε 5 χρόνια.
Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής με το όνομα Νίνης. Είναι ΠΑΛΤΟ !!!
α ρε T-Rex αυτους και τα λαγουδακια δε τους φοβαμαι ειλικρινα το λεω, αλλα η ΑΕΚ παντα βρισκει τροπο να ειναι (πολυ) κατωτερη των περιστασεων..
Αυτούς φοβάστε ρε μάγκες? Αυτούς?? ΔΙΚΟ ΜΑΣ είναι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!!!!! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!! --ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ...........ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-- Διαδώστε το παντού