Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νέα Ζηλανδία: 4χρονος κάλεσε το «100» για τα παιχνίδια του και ένας αστυνομικός πήγε να τα δει (ΦΩΤΟ)

Ο αστυνομικός αφού εξήγησε μαζί με τους γονείς του, στον πιτσιρικά, για τη σωστή χρήση της κλήσης έκτακτης ανάγκης, άναψε το φάρο του περιπολικού

Ένας 4χρονος από την Νέα Ζηλανδία κάλεσε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας για να ενημερώσει ότι έχει πολύ ωραία παιχνίδια.

Ένας αστυνομικός ανταποκρίθηκε στην κλήση και πήγε με το περιπολικό στο σπίτι του μικρού. Η αστυνομία μοιράστηκε την κλήση στα social media μαζί με μια φωτογραφία του ευτυχισμένου 4χρονου να κάθεται στο περπολικό.

«Γεια, κυρία αστυνομικίνα. Έχω κάποια παιχνίδια για σας» λέει ο μικρός στο ηχητικό ντοκουμέντο.

«Έχεις παιχνίδια για μένα;» ρωτάει η αστυνομικός από το κέντρο για να απαντήσει καταφατικά ο 4χρονος.

«Ναι. Ελάτε να τα δείτε», απαντά το αγόρι.

Στη συνέχεια, ένας άντρας παίρνει το τηλέφωνο από τον 4χρονο λέγοντας ότι η κλήση έγινε κατά λάθος.

Ωστόσο, το κέντρο μεταβίβασε την κλήση και ένας αστυνομικός ανταποκρίθηκε. Ο αστυνομικός Κόνσταμπλ Κουρτ, έφτασε στο σπίτι του μικρού ο οποίος του έδειξε υπερήφανος τα παιχνίδια του.

Εκείνος αφού του εξήγησε μαζί με τους γονείς του, για τη σωστή χρήση της κλήσης έκτακτης ανάγκης, άναψε το φάρο του περιπολικού.

«Είχε πραγματικά ωραία παιχνίδια», ανέφερε ο αστυνομικός.

policekidd

Πηγή: lifo.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ