LA LIGA-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΔΙΘ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-0
Γήπεδο: Νουέβο Μιραντίγια
Βαριά άρρωστη η Μπαρτσελόνα και χωρίς φαίνεται φως στο τούνελ. Οι Καταλανοί ήταν ανούσιοι και αναιμικοί σε ακόμη ένα παιχνίδι, κόλλησαν στο 0-0 στην έδρα της Κάδιθ και αγνοούν τη νίκη από τις 29 Αυγούστου. Κάπως έτσι, οι «μπλαουγκράνα» έμειναν στο -7 από τη Ρεάλ, που στην καλύτερη θα γίνει -4 αν κι εφόσον κερδίσουν τη Σεβίλλη στο εξ αναβολής ματς. Όσον αφορά τον Κούμαν, ίσως αυτό να ήταν και το κύκνειο άσμα του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα…
Στο 3ο λεπτό το σουτ του Ντεστ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 9’ ο Πικέ πρόλαβε σωτήρια τον Σομπρίνο και στο 27’ ο Λεντέσμα είπε όχι σε σουτ του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο Λεντέσμα είπε όχι και σε σουτ του έτερου Ντε Γιονγκ, του Λουκ, στο 34’ και στο 38’ ο Φάλι αποχώρησε μετά από σοβαρό τραυματισμό.
Στο 46’ ο Τερ Στέγκεν έβγαλε δύσκολα το σουτ του Νεγρέδο ενώ στο 50’ ο Ντεπάι αστόχησε από κοντά μετά από γύρισμα του Λουκ Ντε Γιονγκ και στο 52’ ο Ντεπάι νικήθηκε από τον Λεντέσμα.
Ωστόσο στο 64ο λεπτό οι Καταλανοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φρένκι Ντε Γιονγκ, με 2η κίτρινη κάρτα μέσα σε ένα τρίλεπτο.
Έτσι η Κάδιθ βγήκε μπροστά και στο 80ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν έσωσε μετά από σουτ του Σάλβι και στην επαναφορά ο Σομπρίνο αστόχησε από κοντά. Στο 90+4' το σουτ του Ντεπάι έξυσε το δοκάρι του Λεντέσμα και στο 90+6' αποβλήθηκε και ο Κούμαν.
ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Καρκελέν (78’ Ακαπό), Χαροϊάν, Τσουστ, Εσπίνο, Αρθαμένδια (56’ Περέα), Φάλι (40’ Γιόνσον), Άλβαρο Χιμένεθ (46’ Σάλβι), Αλαρκόν, Νεγρέδο (56’ Λοσάνο), Σομπρίνο
ΜΠΑΡΤΣΛΕΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αραούχο, Μινγκέθα (79’ Ρίκι Πουτς), Ντεστ, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Γκάβι (68’ Νίκο Γκονζάλες), Λ.Ντε Γιονγκ (68’ Κοουτίνιο), Ντεπάι, Ντεμίρ (46’ Σέρτζι Ρομπέρτο).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
