ΚΥΠΡΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πάφος-ΑΕΚ: 1-1
(Ντράγκομιρ 61’-Τριτσκόβσκι 52’)
Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τις Πάφο και ΑΕΚ να μένουν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 52’ με τον Ιβάν Τριτσκόβσκι ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Ντράγκομιρ 9 λεπτά αργότερα.
Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο στην Πάφο, με τις δύο ομάδες να παίζουν δυνατά.
Στο 23΄ο Ακόραν από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια στην πρώτη καλή ευκαιρία της ΑΕΚ.
Για την Πάφο απείλησε ο Σεμέδο στο 28΄, με την κεφαλιά του μετά από κόρνερ να φεύγει λίγο έξω.
Άκρως διαφορετική εικόνα στο Β΄ημίχρονο με τον Βαλακάρι στο 51΄να βάζει την προβολή μετά από σέντρα του Αουρέλιο αλλά ο Τούμπας να μαζεύει με διπλή προσπάθεια λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.
Στην επόμενη επίθεση η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Τριτσκόβσκι. Ο Ρούτκο απέκρουσε και έφυγε από την θέση του, η μπάλα κατέληξε στον Μάμα που έπιασε το σουτ, ο Τριτσκόβσκι έβαλε την προβολή και έστειλε την μπάλα στη άδεια εστία.
Η Πάφος απάντησε στο 60΄με τον Ντράγκομιρ να νικά τον Τούμπα με συρτό σουτ εκτός περιοχής για το 1-1.
Οι γηπεδούχοι στο επόμενο διάστημα έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να φέρουν τούμπα το παιχνίδι με τους Φουρ και Σεμέδο να αστοχούν από ευνοϊκή θέση στο 62΄και 67΄αντίστοιχα.
Στο 79΄ο Τριτσκόβσκι δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα καλά και έχασε καλή ευκαιρία για το 1-2.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
