ΚΥΠΡΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕΛ-Πάφος: 4-0
(Στσέποβιτς 14’, 37’, Έουλερ 49’, Μάζουρεκ 75’)
Η ΑΕΛ με πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με σκορ 4-0 της Πάφου και πήρε πανηγυρικά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ υποχρέωσε την αντίπαλο της στην πρώτη ήττα.
Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Στέφαν Στσέποβιτς που σκόραρε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία ήταν μάλιστα εξαιρετικά.
Στο 8ο λεπτό ο Μεντόγιεβιτς έκανε την μπαλιά από δεξιά, η μπάλα πήρε ύψος και ο Στσέποβιτς με γυριστό βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Ρούτκο. Στο 37′ σκόραρε ξανά με σουτ, μετά από γύρισμα του Έουλερ.
Το δεύτερο γκολ αποδείχθηκε καθοριστικό για την ΑΕΛ, καθώς στο 33′ σκόραρε ο Κοβάσεβιτς για την Πάφο και ισοφάρισε, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι από το VAR, και τέσσερα λεπτά αργότερα σημειώθηκε το 2-0.
Η ΑΕΛ κλείδωσε το τρίποντο στο 49′ μετά από γύρισμα του Μαζάν στην περιοχή, ο Έουλερ με κοντινό πλασέ πέτυχε το 3-0. Ο Έουλερ είχε και μια ασίστ στο 75′ όταν έκανε την σέντρα και ο Μάζουρεκ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
