Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ο Ινφαντίνο νομίζει ότι είναι ο Τραμπ της Αφρικής»

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την απόφαση της αφρικανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να δώσει στο Μαρόκο το Copa Africa, στα χαρτιά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Καυστική κριτική στην αφρικανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (CAF) και στον Τζιάνι Ινφαντίνο άσκησε ο Κλοντ Λε Ρουά, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Σενεγάλης, μετά την απόφαση να απονεμηθεί ο τίτλος του Copa Africa στο Μαρόκο, παρότι, στον τελικό 57 ημέρες πριν, η Σενεγάλη είχε νικήσει στην παράταση.

Καλεσμένος στην εκπομπή "L'Équipe du soir", ο Λε Ρουά τόνισε, αρχικά, πως "ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η CAF θα ακολουθούσε τόσο μακριά αυτό το παράλογο μονοπάτι. Αλλά φυσικά, όταν βλέπεις πώς διοικεί την CAF".

Στο στόχαστρο του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Σενεγάλης βρέθηκε και ο πρόεδρος της FIFA. Για τον Τζιάνι Ινφαντίνο, ο Λε Ρουά είπε πως "βαθιά μέσα του, (ο Μοτσέπε) είναι ο υπηρέτης του Ινφαντίνο, ο οποίος από την αρχή ήθελε να δώσει το κύπελλο στο Μαρόκο. Είχαν παίξει ένα φανταστικό Κύπελλο Εθνών Αφρικής και άξιζαν να το κερδίσουν, αλλά στον τελικό η Σενεγάλη ήταν ανώτερη.

Ο Ινφαντίνο νομίζει ότι είναι ο Τραμπ του αφρικανικού ποδοσφαίρου, γνωρίζοντας ότι κατέχει όλα τα δικαιώματα και αποφασίζει για τα τελικά στάδια. Μπορούμε να τον φανταστούμε να διαιτητεύει ξανά έναν τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος; Όχι, αλλά στην Αφρική τη γλιτώνει. Και νομίζω ότι υπάρχουν πολλές ύποπτες συμφωνίες και σκιώδεις συμφωνίες πίσω από όλα αυτά".

Ο Λε Ρουά κατέληξε, λέγοντας το εξής: "Πιστεύω ότι αυτή η απόφαση, δυστυχώς για αυτήν την ήπειρο που αγαπώ τόσο πολύ, θα γίνει το αντικείμενο χλευασμού ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ