Η Μπενφίκα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Κίεβο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη, δίχως τέρματα. Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά το VAR την γλύτωσε στα τελευταία λεπτά, καθώς ακυρώθηκε το γκολ του Σαπαρένκο στις καθυστερήσεις.
Νωρίτερα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε φροντίσει να κατεβάσει τα ρολά, σώζοντας την ομάδα του από την ήττα.
Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της στον Έλληνα τερματοφύλακα, καθώς χάρη σε αυτόν η Μπενφίκα, κατέκτησε τον βαθμό της ισοπαλίας, με τίτλο "VARCHODIMOS".

Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
