SERIE Α’-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΤΖΕΝΟΑ: 2-3
Γήπεδο: SardegnaArena
Τους πρώτους της βαθμούς μάζεψε η Τζένοα και μάλιστα με απίθανο τρόπο. Οι γενοβέζοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στην έδρα της Κάλιαρι, ωστόσο πέτυχαν τρία γκολ με κεφαλιές από το 59’ ως το 79’ και κέρδισαν με 3-2.
Στο 12ο λεπτό ο Ζοάο Πέδρο σκόραρε για την Κάλιαρι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 15’ ο Ζαμπέλι έκανε πέναλτι στον Κεϊτά Μπαλντέ και ο Ππέδρο εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Τσεπιτέλι με τρομερή κεφαλιά έκανε το 2-0. Ωστόσο στο 59ο λεπτό μετά από σέντρα του Καμπιάσο από δεξιά, ο Ντέστρο με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, μείωσε σε 2-1. Μάλιστα στο 69ο λεπτό μετά από κόρνερ του Ροβέλα, ο Φαρές με νέα κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 77ο λεπτό μετά από νέο κόρνερ ο Φαρές πήρε ξανά την κεφαλιά αλλά αστόχησε και στο 78’ ο Καμπιάσο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Φαρές και πάλι με κεφαλιά έγραψε το 2-3.
Στο 88ο λεπτό το σουτ του Καλόν έξυσε το δοκάρι της Κάλιρι και στην κόντρα το ψαλιδάκι του Πεδρο κόντραρε και η μπάλα στρώθηκε στον Μαρίν που αστόχησε από κοντά.
Στο 90+2’ το νέο σουτ του Φαρίας, πέρασε μόλις έξω και στο 90+4’ μετά από τραγικό λάθος του Καμπιάσο, ο Πέδρο αστόχησε εξ επαφής.
ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Τσεπιτέλι, Βαλούκιεβιτς (46’ Κάσερες), Καρμπόνι (82’ Πεςρέιρο), Τζάπα (65’ Μπελανόβα), Μαρίν, Ντεϊόλα, Νταλμπέρτ, Γκράσι (54’ Νάντες), Πέδρο, Κεϊτά Μπαλντέ (65’ Φαρίας).
ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Μπιράσκι (46’ Φανχόισντεν), Μακσίμοβιτς, Ζαμπέλι (46’ Καλόν), Κρισίτο, Στουράρο (46’ Φαρές), Ροβέλα, Τουρέ, Καμπιάσο, Πάντεβ (60’ Εκουμπάν), Ντέστρο (84’ Μπεχράμι)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!