Ο Μολδαβός αμυντικός των Πειραιωτών, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν χαλαρώσει μετά το 3-0 σε βάρος της Σλόβαν Μπρατισλάβας και θα κυνηγήσουν τη νίκη στη Σλοβακία.
Για την πρώτη του εντύπωση από τους νέους του συμπαίκτες:
«Όλοι ήρθαν εδώ για να αυξήσουν την ποιότητα της ομάδας, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσαρμοστούν γρήγορα στην ομάδα».
Αν επηρεάζει η αναβολή του πρωταθλήματος:
«Δεν είναι κάτι ευχάριστο, δεν είναι θετικό. Εμείς προσπαθούμε όμως να συγκεντρωθούμε σε πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε και αυτό δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Δεν επηρεαζόμαστε καθόλου».
Πώς νιώθει που ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη στη θέση του:
«Δεν με επηρεάζει, δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι. Είναι ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός και δουλεύω για να βοηθάω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα».