Η κακή οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα δημιουργεί πολλά λειτουργικά προβλήματα στον σύλλογο, γι' αυτό και η διοίκηση έχει προτείνει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ, μείωση των απολαβών τους.
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Ζεράρ Πικέ, ενώ το παράδειγμα του ακολούθησε και ο Ζόρντι Άλμπα. Ενας εκ των αρχηγών των Καταλανών δέχθηκε «ψαλίδι» στο μισθό του αλλά και να αναβάλει μέρος των απολαβών του που προβλέπεται στο συμβόλαιό του μέχρι το 2024, έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να ξεφύγει από τον οικονομικό αδιέξοδο, όπως επίσης «Η προδιάθεσή μου ήταν πάντα να βοηθώ τον σύλλογο και αγαπώ την Μπάρτσα. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 32χρονος μπακ της Μπάρτσα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
