Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σαρρης: Ο Σπάθας είχε δει στο μόνιτορ το χέρι του Μανιάτη και είπε στον Γιαχο πως δεν είναι τίποτα!

Αποκάλυψη του πρώην προέδρου της ΕΠΟ για τον πρώην διεθνή διαιτητή και νυν τηλεδιατητη στο MEGA για την σφαγή του αστέρα Τρίπολης στον τελικό της ντροπής το 2013


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην εκπομπή η «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Γιώργος Σαρρής, ο οποίος αναφέρθηκε σε ενδιαφέροντα θέματα του παρελθόντος.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και της ΚΕΔ και νυν της ΕΠΣ Χίου επισήμανε ότι κακώς είχε γίνει πρόεδρος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, καθώς έπρεπε να μπει διαιτητής, μιλώντας όμως και πώς έφτασε να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος του είχε πει ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος και δεν έβλεπε ότι υπήρχε κάποιος άλλος που θα μπορούσε να γίνει πρόεδρος της ΚΕΔ εκείνη την περίοδο.

Παράλληλα, ο Σαρρής στάθηκε και στην κατάσταση που επικρατούσε τότε σε θέματα διαιτησίας κάνοντας λόγο πως δεν είχε αδικηθεί κραυγαλέα κάποια ομάδα. Όσον αφορά τη φετινή σεζόν εξέφρασε την άποψη ότι οι διαιτησίες είναι χειρότερες σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο τόσο στο κομμάτι των Ελλήνων, όσο και των ξένων διαιτητών.

Τόνισε ότι μετανιώνει το γεγονός ότι εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους. Επιβεβαίωσε ότι διατηρεί επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ αναφέρθηκε και στον Τελικό του 2012-13 και το χέρι του Μανιάτη πάνω στην περιοχή.

«Φυσικά ήταν άδικο. Ήταν πάρά πολυ άδικο. Ευθύνεται κατά 90% ο Γιάχος και 10% οι άλλοι. Και ο Τριτσώνης έφταιγε και ο Σπάθας έφταιγε. Υπάλληλος της ΕΠΟ μου είπε ότι όταν είδαν την φάση στο μόνιτορ ο διαιτητής ρώτησε τον Σπάθα κι αυτός του είπε τίποτα παίζεται» τόνισε και δεν μπόρεσε να απαντήσει γιατί ως πρόεδρος της ΕΠΟ δεν ζήτησε την τιμωρία για τους συγκεκριμένους διαιτητές. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ