Η Τσέλσι ήταν η πρώτη που επένδυσε στον Λουκάκου, δίνοντας 15 εκατομμύρια ευρώ στην Άντερλεχτ για να τον αποκτήσει όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα.
Τώρα για να τον πάρει πίσω χρειάστηκε να δώσει άλλα 115 εκατομμύρια στην Ίντερ για να τον επαναφέρει στο Λονδίνο, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε βγάλει περίπου 39 εκατομμύρια από τον δανεισμό του αρχικά και στη συνέχεια με την πώλησή του στην Έβερτον.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η Τσέλσι ενώ θα μπορούσε να έχει έναν εξαιρετικό επιθετικό όλα αυτά τα χρόνια χρειάστηκε να τον πληρώσει δύο φορές και εάν υπολογίσουμε και τις απολαβές του η χασούρα είναι πάνω από εκατομμύρια.
Αυτό το πάθημα φαίνεται ότι έγινε μάθημα στους μπλε με την περίπτωση του Έιμπραχαμ. Ναι μεν ο Άγγλος επιθετικός είναι προς πώληση με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο η ομάδα του Λονδίνου παίρνει τα μέτρα της.
Τόσο κυρίως με τη Ρόμα, όσο και με την Άρσεναλ που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της έχει ξεκαθαρίσει ότι στη συμφωνία να μπει και ρήτρα επαναγοράς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Τσέλσι με την ομάδα στην οποία θα καταλήξει ο παίκτης θα συμφωνήσουν από τώρα ένα ποσό με το οποίο θα μπορούν οι μπλε να τον κάνουν εκ νέου δικό τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
