Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρόεδρος γαλλικής Π.Ο.: Ποτέ δεν είπα ότι ο Ντεσάν θα συνεχίσει στην Εθνική

Ο Λε Γκρετ υπογράμμισε πως θα υπάρξουν συζητήσεις με τον 53χρονο τεχνικό

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγιναν ποτέ!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Γαλλίας από τη συνέχεια του EURO 2020, έχει ξεκινήσει μία συζήτηση για το μέλλον του Ντιντιέ Ντεσάν στη τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα υπάρξουν συζητήσεις, το επόμενο διάστημα, με τον 53χρονο τεχνικό.

Μιλώντας στο Telefoot, ο Νοέλ Λε Γκρετ τόνισε: "Ποτέ δεν είπα ότι πρόκειται να συνεχίσει, θα διαπραγματευτούμε. Πρέπει να επικυρώσουμε ότι έχουμε κοινούς στόχος και φιλοδοξίες ανάμεσα στην ομοσπονδία και τον προπονητή. Θα δούμε τι πήγε στραβά και τι μπορούμε να βελτιώσουμε".

Όσο για την πορεία στο EURO 2020 είπε πως "ο Ντεσάν δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Είναι η πρώτη του αποτυχία. Είχαμε μία δύσκολη κλήρωση. Τα πρώτα τρία παιχνίδια ήταν πολύ πολύ δύσκολα. Κυριαρχήσαμε και βγήκαμε πρώτοι στον πιο δύσκολο όμιλο".

Τέλος, ο πρόεδρος της γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπογράμμισε πως δεν πρέπει να ξεχαστεί η προσφορά του Ντεσάν: "Δεν πρέπει να πετάξουμε ό,τι έχει πετύχει. Απεναντίας έχουμε νεαρούς παίκτες με αρκετή ποιότητα. Έχουμε έναν προπονητή με τεράστια ποιότητα επίσης".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ