Χιλιάδες Γάλλοι, μέσω της πλατφόρμας Les Lignes Bougent, ζητούν την επανάληψη του αγώνα με την Ελβετία, για την φάση των "16" του EURO 2020 ή έστω την επανάληψη της διαδικασίας των πέναλτι, καθώς θεωρούν πως υπάρχει παράβαση του Ζόμερ στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Κιλιάν Εμπαπέ και απέκρουσε ο Ελβετός γκολκίπερ.
Μέχρι στιγμής, έχουν μαζευτεί 270.000 υπογραφές.
Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Ζόμερ περίμενε το VAR για να πανηγυρίσει, καθώς όπως φαίνεται και στην μετάδοση, έχει μετακινηθεί μπροστά. Γι’ αυτό και διαμαρτύρονται οι Γάλλοι φίλαθλοι καθώς περίμεναν να μην μετρήσει το πέναλτι από την στιγμή που ο Ζόμερ ήταν εκτός θέσης πριν σουτάρει ο Εμπαπέ, αστοχώντας και στέλνοντας την Γαλλία σπίτι της.
Βέβαια, όσες υπογραφές και να μαζευτούν, ενδεχόμενο επανάληψης του αγώνα δεν υφίσταται. Από την στιγμή που και το VAR έκρινε πως όλα έγιναν νόμιμα, τα πάντα είχαν τελειώσει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τι ντροπή για τη Γαλλία!