Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λουκάκου για Έρικσεν: Έκλαψα πριν το ματς, φοβήθηκα (VIDEO)

Ο Βέλγος φορ περιέγραψε τα συναισθήματά του στις κρίσιμες στιγμές του συμπαίκτη του στην Ίντερ

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγιναν ποτέ!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο Βέλγιο-Ρωσία, ο Ρομέλου Λουκάκου άνοιξε το σκορ και έσπευσε να αφιερώσει το γκολ στον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε "παγώσει" τον πλανήτη, όταν κατέρρευσε στο 41ο λεπτό του Δανία-Φινλανδία.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και ο συμπαίκτης του, στην Ίντερ, δεν έκρυψε πως έβαλε τα κλάματα, φοβούμενος για τη ζωή του Έρικσεν.

Όπως τόνισε ο Λουκάκου: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Για μένα ήταν δύσκολο σήμερα να παίξω επειδή σκεφτόμουν αυτό που είχε συμβεί στον Κρίστιαν και ελπίζω να είναι καλά.

Οι σκέψεις μου είναι μαζί του. Πριν από το παιχνίδι με την Ρωσία έκλαψα επειδή φοβόμουν, είμαστε συμπαίκτες εδώ και 1,5 χρόνο και με εκείνον έχω περάσει περισσότερο χρόνο από την οικογένειά μου.

Σκέφτομαι τη σύντροφό του και τα παιδιά τους".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ