Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ανέφερε:
«Σαν σήμερα, πριν 120 χρόνια, γεννήθηκε στη Σμύρνη της ελληνικής Ιωνίας ο αρχαιότερος σύλλογος της πατρίδας μας.
Ένας σύλλογος που άντεξε σε κακουχίες, πολέμους και την ύστατη δοκιμασία της προσφυγιάς και του ξεριζωμού.
Σήμερα, 120 χρόνια μετά, ο «Ιστορικός» όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της χώρας μας, εξακολουθεί να πρεσβεύει τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά και να είναι ο σημαιοφόρος της προσφυγιάς και των αλησμόνητων πατρίδων των Ιωνικών ακτών της Μικράς Ασίας.
Όλοι εμείς στην ΠΑΕ, διοίκηση, στελέχη, υπάλληλοι καθώς και όλη η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανιωνίου, ευχόμαστε χρόνια πολλά στον μεγάλο και αιώνιο Πανιώνιο μας. Υπηρετούμε μία μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιδανικά, βαριά κληρονομία και άσβεστη μέσα της τη μνήμη της μάνας Σμύρνης.
Χρόνια Πολλά Πανιώνιε μας!
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ».
Υ.Γ. Η υπογραφή αναφέρει ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ όμως έχει ξεχαστεί, πιθανόν εσκεμμένα το... ΝΕΟΣ, όπως ονομάζεται πλέον επίσημα ο Νέος Πανιώνιος
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

i ntropi tis prosfigias..