Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Έξι βδομάδες εκτός ο Κωστούλας»

Στον τραυματισμό του Θανάση Κωστούλα στάθηκαν οι Νίκος Κεχαγιάς και Μίκαελ Στάρε, στις δηλώσεις τους μετά το πέρας της αναμέτρησης της Ξάνθης και του Πανιωνίου, για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Άτυχος στάθηκε ο Θανάσης Κωστούλας κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Ξάνθης με τον Πανιώνιο, για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο αρχηγός των Ακριτών τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τους «κυανέρυθρους», ύστερα από το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Σίτο Ριέρα και όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κεχαγιάς, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. «Είμαστε άτυχοι με τους τραυματισμούς, μετά τον Ελινγκτον χάνουμε και τον Κωστούλα, που θα μείνει έξι εβδομάδες εκτός», είπε χαρακτηριστικά.

Για το παιχνίδι είπε: «Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακό για την ομάδα μου, στα πρώτα 30 λεπτά. Μετά το 7λεπτο θα έλεγα, είχαμε λάθος επιλογές, πολλά ατομικά λάθη με αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ κι ευκαιρίες. Όταν έμεινε με δέκα παίκτες ο Πανιώνιος εμείς πιέσαμε, ισοφαρίσαμε, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να κάνουμε την σωστή πάσα ή να παίξουμε πιο γρήγορα. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα και από την εμφάνιση. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε να μας δει αν και τον στεναχωρήσαμε. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα έχει καλές εμφανίσεις αλλά θα παίρνει και το αποτέλεσμα. Μέσα από τη δουλειά θα γίνουμε καλύτεροι, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σύντομα».

Στάρε: Έπρεπε να αποβληθεί ο Ριέρα

Στην παραδοχή, πως ο Σίτο Ριέρα θα έπρεπε να έχει αποβληθεί στη φάση του τραυματισμού του Θανάση Κωστούλα, προέβη ο Μίκαελ Στάρε, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε του αγώνα στα «Πηγάδια»

Αναλυτικά είπε: «Είχαμε στόχο τους τρεις βαθμούς όταν ήρθαμε εδώ, αλλά πήραμε έναν εξαιτίας των λανθασμένων κινήσεών μας με τις κίτρινες κάρτες. Επίσης ήταν πολύ άσχημο ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημίχρονου. Είχαμε ευκαιρίες και στο β' μέρος να σκοράρουμε αλλά φύγαμε μόνο με ένα βαθμό. Δεν είμαστε χαρούμενοι από τις πολλές κίτρινες και τις δύο κόκκινες. Είναι σημαντικό για μένα να έχουμε πειθαρχία μέσα στο παιχνίδι. Θέλαμε να είμαστε επιθετικοί αλλά όχι κατ' αυτόν τον τρόπο. Συμφωνώ ότι ο Ριέρα θα έπρεπε να είχε αποβληθεί νωρίτερα, στη φάση του α' μέρους.»




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ