Ο πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Νάνι ετοιμάζεται στα 39 του για μια θεαματική επιστροφή στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Ακτόμπε. Ακολουθεί ο Πιάνιτς!
Ο πολύπειρος Πορτογάλος διεθνής έχει συμφωνήσει σε όλους τους όρους του συμβολαίου με τον σύλλογο από το Καζακστάν και αναμένεται σύντομα να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Νάνι θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του πρωταθλήματος Καζακστάν.
Ο Πορτογάλος άσος κατέκτησε το Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008, καθώς και τέσσερα πρωταθλήματα Αγγλίας. Στην καριέρα του αγωνίστηκε επίσης σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φενέρμπαχτσε, Βαλένθια, Ορλάντο Σίτι, Άδανα Ντεμιρσπόρ, Εστρέλα Αμαδόρα και άλλες ομάδες. Με την εθνική Πορτογαλίας κατέκτησε το Euro 2016. Τον Δεκέμβριο του 2024, ο Νάνι είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.
Η Ακτόμπε φαίνεται να κινείται δυναμικά για μεγάλα ονόματα, καθώς και ο πρώην μέσος των Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μίραλεμ Πιάνιτς, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να μεταγραφεί στον καζακικό σύλλογο.
Τόσο ο 35χρονος Βόσνιος όσο και ο Νάνι θα λαμβάνουν τον υψηλότερο μισθό στην ιστορία του πρωταθλήματος Καζακστάν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

