Quantcast
NEWS
64 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διπλή προετοιμασία η ΑΕΚ με Μιλόγεβιτς

Η επιθυμία του προπονητή να γίνει προετοιμασία στο Πήλιο, πριν αναχωρήσει η ομάδα για Ολλανδία και το βασικό της στάδιο – Όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας, που απομένει να «κλειδώσει»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ και οι πρώτες του επιθυμίες, όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας γίνονται πράξη. Καταρχάς, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες πως ο Μιλόγεβιτς ζήτησε και φέρνει μαζί του στην ομάδα τρεις συνεργάτες του. Πρόκειται για τον βοηθό του Ντάρκο Τέσοβιτς, τον γυμναστή Ιβάν Βούτσετιτς και τον αναλυτή Νεμάνια Μίλιντσιτς.

Πάμε τώρα και στο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας που θα γίνει σε δυο μέρη. Στην ουσία μετά από επιθυμία του Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ θα κάνει δυο προετοιμασίες μέσα στο καλοκαίρι. Την Κυριακή 13 Ιουνίου ο προπονητής θέλει όλους τους παίκτες στην Αθήνα. Τη Δευτέρα (14/6) και την Τρίτη (15/6) είναι οι εξετάσεις και τα εργομετρικά. Στις 16 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ αναμένεται να μεταβεί στο Πήλιο για μία πρώτη προετοιμασία, με τις ημερομηνίες να φιξάρονται στην πορεία.

Η ομάδα θα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 27 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 9 Ιουλίου. Στην Ολλανδία θα γίνουν τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά, τα οποία κι αυτά αναμένεται να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν. Στις 15 Ιουλίου η ΑΕΚ θα παίξει φιλικό ως πρόβα τζενεράλε, λογικά στην Αθήνα και στις 22 Ιουλίου είναι το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Αυτό είναι το πλαίσιο της προετοιμασίας και τις επόμενες ημέρες η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θα κλειδώσει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ