Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Ξανά στη λίστα της Φενέρ ο Λιβάγια»

Επανέρχεται, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η ομάδα για τον Κροάτη φορ

Η Φενέρμπαχτσε θέλει πολύ τον Μάρκο Λιβάγια και θα συνεχίσει να πιέζει για την απόκτησή του. Αυτό αναφέρει, σε δημοσίευμά της, η ιστοσελίδα fotomac, εμφανίζοντας την τουρκική ομάδα να επανέρχεται για τον Κροάτη επιθετικό της Χάιντουκ.

Πιο συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα σημειώνεται το εξής: "Η Φενέρ έχει ξεκινήσει ήδη την προεργασία για τη νέα χρονιά.

Ο Μάρκο Λιβάγια που ήταν και πέρυσι στο στόχαστρό της, είναι και πάλι στη λίστα της. Οι κυνοκίτρινοι έκαναν επαφή και πάλι με τον μάνατζέρ του για πιθανή πρόταση. Συγκεκριμένα, προσφέρεται τριετές συμβόλαιο στον Κροάτη άσο που αγωνίζεται στη Χάιντουκ Σπλιτ μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ. Η Φενέρ φαίνεται να τον θέλει πολύ και θα συνεχίσει να πιέζει για την απόκτησή του".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ