Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ντε Ρόσι: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που προκάλεσε ο κορονοϊός και θα συνεχίσει πλέον τη θεραπεία στο σπίτι του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Η κατάσταση της υγείας του σταθεροποιήθηκε και μετά από τέσσερις ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ρώμης "Lazzaro Spallanzani", όπως αναφέρει το ιταλικό "Gazzetta dello sport".

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική Ιταλίας αντιμετώπισε έξαρση κρουσμάτων κοροναϊού στο πρόσφατο διάλλειμα λόγω εθνικών ομάδων, καθώς 15 μέλη της "σκούαντρα ατζούρα" χτυπήθηκαν από τον ιό.

Ο Ντε Ρόσι ήταν ανάμεσα στους νοσούντες, ενώ μια εβδομάδα μετά εισήχθη στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρώην μέσος της Ρόμα και νυν βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την περίθαλψη που έλαβε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ