Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Λεβαντόφσκι

Τρέξιμο ξεκίνησε ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, που αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε λιγότερο από έναν μήνα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση, είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο σε παιχνίδι της εθνικής Πολωνίας και, όπως έκαναν γνωστό οι Βαυαροί, θα έμενε ένα μήνα εκτός.

Όμως, ο 32χρονος επιθετικός, πριν καν συμπληρωθούν δύο εβδομάδες, άρχισε τις ατομικές προπονήσεις. Την Δευτέρα (12/4) έκανε για πρώτη φορά τρέξιμο διάρκειας 30 λεπτών, ενώ σήμερα (13/4) ανέβασε την ένταση, κάνοντας κάποια άλματα και σπριντ στο τέλος. Μπάλα δεν έπιασε ακόμη, αλλά με τα δεδομένα που δημιουργούνται, είναι πιθανό να τεθεί νωρίτερα στη διάθεση του Χάνσι Φλικ. Το παιχνίδι του Σαββάτου (17/4) με τη Βόλφσμπουργκ για τη Bundesliga είναι πολύ νωρίς, ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αποστολή είτε για τον αγώνα με τη Λεβερκούζεν (20/4), είτε για τον επόμενο με τη Μάιντς (24/4).

Ως γνωστόν, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κυνηγάει να σπάσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ, που είχε σημειώσει 40 γκολ τη σεζόν 1971-72 και το οποίο αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Bundesliga. Ο Πολωνός στράικερ έχει πετύχει 35 τέρματα και απομένουν έξι αγωνιστικές μέχρι το φινάλε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ