Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πέρασαν από εργομετρικά στον ΟΦΗ

Εκεμεταλλεύτηκαν την διακοπή στον ΟΦΗ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή λόγω εθνικών και θέλησαν να τσεκάρουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις, εργομετρικό έλεγχο και τεστ δύναμης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ ακολούθησαν και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, στο οποίο συμμετείχαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Βαχίντ Σελίμοβιτς και Ρικάρντο Βαζ.

Οι Τζόναθαν ντε Γκούζεμαν και Χουάν Νέιρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν και πάλι οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Αντίλ Ναμπί.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ